No label found for: logo.title
No label found for: logo.title
facebook

Daikin lancerer den revolutionerende BLUEVOLUTION - Den seneste generation af varmepumper designet til boligen

Den nye Bluevolution serie er karakteriseret ved det elegante udseende og den intelligente brug af teknologi. Serien er blevet designet til at være så enkel som muligt at anvende, og med lavest mulige driftsudgifter, samtidig med at den skaber et sundt indendørs klima. 2016 modellerne vil omfatte den nye Daikin Emura, der er baseret på det prisvindende design fra sine forgængere og en helt ny serie FTXM indendørs og multi-udendørs modeller.

Opnå mere med mindre energiforbrug
Designet af Daikin i Europa til brug i Europa. Den nye 2016 Bluevolution serie er energimærket op til A+++ for maksimal energieffektivitet inden for opvarmning og køling.  Alle modeller er optimeret til energibesparelse året rundt, idet der er taget højde for klimazoner og årstidsmæssige forskelle i løbet af året, og de leverer yderligere energibesparelse via deres automatiske systemjusteringer.

Skelsættende design
Den nye Bluevolution serie er praktisk talt lydfri i drift og har integreret den nyeste udvikling inden for klimaanlægsteknologi: Sensorer for det intelligente øje, der automatisk justerer luftstrømmen for at mindske træk, og som også reducerer forbruget i lokalet, hvis der ikke er nogen til stede og sparer dermed på energien, samtidig med at 3D luftstrømmen sørger for ensartet temperatur i hele rummet, hvilket giver optimal komfort.

Holder din bolig sund og sikker
Det nye FTXM indendørs splitudvalg har integreret Daikins seneste Flash Streamer teknologi, som bruger højhastighedselektroner til at nedbryde allergifremkaldende stoffer, lugte og bakterier uden at indsamle mug og vira. Det betyder, at du får leveret renere luft på kun 10 minutter - det er op til tre og en halv gang hurtigere end naturlig ventilation (bevist i uafhængige test*). Denne teknologi kan også fås som en del af Ururu Sarara, Daikins flagskib i parvise splitsystemer.

Intelligent betjening
For multisplit er det muligt at styre op til fem enheder fra et enkelt centraliseret system enten med en betjening med ledning eller trådløs, via den valgfri app, som giver mulighed for styring selv om man ikke er hjemme. Enhederne kan tildeles individuelle zoner og efter strømforbrug, så det følger rummets brugsmønster, og dermed sparer på energien og overvåger energiforbruget til opvarmning og køling. De samme betjeninger kan også fås til parvis splitudvalget.  

Et bredt produktudvalg baseret på kølemiddel med lav GWP (lavt globalt opvarmningspotentiale)
Daikin har, som en førende HVAC producent, været forud for sin tid med hensyn til udviklingen af klimaanlæg, der påvirker miljøet mindre, og med kølemidlet som en nøglefaktor i bestræbelserne på at nedsætte den globale opvarmning. Den nye 2016 Bluevolution serie bruger R-32 kølemiddel, et mere miljøvenligt alternativ, som giver boligejerne komfort og maksimal ydelse til rimelig pris. Dette kølemiddel er let at håndtere, det er allerede fuldt ud i overensstemmelse med de nye EU-bestemmelser om brug af kølemidler i boligklimaanlæg, der bliver introduceret i 2025.
Efter lanceringen i 2013 af Ururu Sarara, den første luft-til-luft varmepumpe i Europa der anvender R-32 kølemiddel, er Daikin Europe førende på markedet takket være de nye Daikin Emura og FTXM modeller. Disse modeller tilbyder de europæiske forbrugere det bredeste udvalg af mere miljøvenlige og energibesparende klimaanlæg til boligen.

Hvorfor vente med at få effektiv komfort i din bolig?
Installation af den nye serie kan gøres meget let uden udskiftning af de eksisterende rør. Det er også muligt at udskifte ældre systemer, der kører med R-22, R407c eller R410a kølemidler, ved henvendelse til en kvalificeret installatør.
De nye systemer bliver gradvist tilgængelige fra næste år, hvor hele udvalget er tilgængeligt for boligejere fra marts 2016.

Bemærkninger  
* Retningslinjer er udstedt af Ministeriet for sundhed, arbejde og velfærd i Japan 2015.

Om Daikin Europe N.V.
Daikin Europe er en selvejet filial til Daikin Industries Limited og er en større europæisk producent af klimaanlæg, varmesystemer og køleudstyr, med cirka 5.500 ansatte over hele Europa og med større fabriksanlæg med base i Belgien, Tjekkiet, Tyskland, Italien, Tyrkiet og UK.
 
Daikin er globalt kendt for sin pionértilgang til produktudvikling og den uforlignelige kvalitet og alsidighed i deres integrerede løsninger. Med mere end 90 års erfaring inden for design og fremstilling af varme- og køleteknologier er Daikin markedsførende inden for varmepumpeteknologi.
 
December 2015