No label found for: logo.title
No label found for: logo.title
facebook

Den prisvindende Daikin Emura varmepumpe fortsætter sin sejrsgang med dens enestående design

Med endnu flere priser har Daikin Emura varmepumpen konsolideret sin position som et ikon inden for design og som førende inden for klimaanlæg samtidig med at Daikin anerkendes for deres innovation inden for branchen.

Varmepumpen var én ud 5.000 produkter fra 53 forskellige lande, der blev bedømt af et globalt panel af designeksperter ved dette års IF prisuddeling for fremragende design. Daikin Emura blev valgt ud fra kriterier for designkvalitet, håndværk og materialevalg, grad af innovation, miljøvenlighed, funktionalitet, ergonomi og sikkerhed.  

Denne anerkendelse er den seneste i en række af priser, som Daikin Emura har modtaget siden lanceringen. I 2014 blev varmepumpen prisbelønnet som førende Focus Open design varemærke, og blev også anerkendt ved Good design Awards, hvor Daikin Emura opnåede Good Design Tick for anden gang. Hertil kommer, at Daikin Emura i 2014 vandt den verdenskendte og højt estimerede Red Dot pris for produktdesign, baseret på æstetik, funktionalitet og miljøhensyn. Og for nylig modtog Daikin Emura en Special Mention ved German Design Award 2015.

Daikin Emura, der er designet og fremstillet i Europa for at imødekomme de særlige krav og ønsker et europæisk marked fordrer, forener på meget vellykket vis europæiske koncepter og værdier med japanske teknologier, og giver dermed begrebet stil en ny betydning. Dets innovative kompressorteknologi leverer enestående energieffektivitet på op til A+++ tilpasset efter årstidernes skiften med minimal driftslyd, med lydniveau på blot 19 dBa. Varmepumpen er kompatibel med både R32 og R410A kølemidler.

  Avancerede funktioner inkluderer en føler for "intelligent øje", der optimerer ydelsen og komforten i forhold til brugen af rummet, dirigerer luftstrømmen væk fra personer for at mindske træk, samtidig med at strømforbruget reduceres for at spare energi. Daikin Emura kan styres via WiFi eller hvor som helst fra via en app (tilgængelig for både Apple og Android platforme).

  Daikin Emura, der placerer Daikin som en solid og førende spiller inden for innovation, tilbyder ultimativ energibesparelse og komfort i en pakke, der tilfører elegance og sofistikation til enhver indendørs indretning.   

Daikin Europe N.V.                                                            

Daikin Europe N.V. er en større europæisk producent af klimaanlæg, varmepumper og køleudstyr med cirka 5.500 ansatte over hele Europa og 10 store fremstillingsanlæg i Belgien, Tjekkisk Republik, Tyskland, Italien, Tyrkiet og UK.  

Daikin er globalt kendt for sin altid nytænkende tilgang til produktudvikling og sin uovervindelige kvalitet og alsidighed i dets integrerede løsninger. Med mere end 90 års erfaring inden for design og fremstilling af varme- og køleteknologier er Daikin markedets førende inden for varmepumpeteknologi.