No label found for: logo.title
No label found for: logo.title
facebook

Omkostningseffektive og højtydende kølesystemer

Din virksomheds infrastruktur kræver et kølesystem, der sikrer drift i 24/7 fra -15°C til 50°C, og maksimerer oppetiden for virksomhedens IT-udstyr og servere. Daikin gør alt dette, samtidig med at de sikrer den højeste effektivitet for at hjælpe dig til at reducere din CO2-udledning.

Vi tilbyder uovertruffen fleksibilitet med vores udvalg af direkte ekspansion og koldtvandssystemer med en række kontrolelementer eller interface, der er inkluderet som standard, til integration i dit eget BMS.
Standard styringer til Sky Air

Schema_SkyAir_697px

Daikins standard fjernbetjening tilbyder: 

1. IntegreretDuty Rotation /Standby styring: Efter et bestemt tidsrum vil driftsenheden gå i standby og standby-enheden overtager, og forlænger dermed levetiden for hvert system. 

2. Backup-drift: Hvis en enhed fejler, tager den anden enhed automatisk over eller starter med drift, og leverer reservekapacitet til virksomhedens vigtige drift.

Udendørs systemer med forstærket kapacitet

Indendørs systemer, der er valgt til infrastruktur køling, skal arbejde hårdere for at hente energi ved at køle tør luft. Derfor tilbyder Daikin asymmetriske kombinationer i sit Sky Air DX serie. Ved at kombinere indendørs systemer med højere kapacitet end de udendørs systemer, øges varmeoverførslen ved lav relativ luftfugtighed i dine IT- og serverrum. Samtidig sikrer systemet kontinuerlig drift og reducerer uønskede affugtning af indendørs luften i dine IT- eller serveromgivelser. 

Flash-18savings For at bidrage til at minimere påvirkning af miljøet sætter Daikin igen standarden og leverer systemer med energi mærkning på årsbasis på op til A++!

Hvorfor er asymmetriske kombinationer mere effektive?


A++_infrastructure cooling