No label found for: logo.title
No label found for: logo.title
facebook

Reduktion af butiksudgifter

Vores løsninger (klimaanlæg, ventilation, opvarmning osv.) giver dig fuld kontrol over dit butiksområde, så du kan skabe et indbydende og behageligt område, som tilskynder kunderne til give sig godt tid, slappe af og dermed tilbringe mere tid i butikken, imens du holder omkostningerne under kontrol.
Daikin Cloud Service

Retail cloud service                                     Daikin Cloud Service giver dig adgang til at administrere flere steder, uanset hvor du befinder dig. Det gør det desuden også muligt for montører eller tekniske ledere at logge ind i tilfælde af en advarsel, hvor der skal reageres hurtigt.

Leverer lavere samlede ejeromkostninger

Med Daikin opnår du det højest mulige afkast af din investering. 

Det er især for detailbutiksanlæg, at Daikin tilbyder en række energibesparende produkter, som tilbagebetaler deres beskedne ekstraudgifter i løbet af en kort periode, samtidig med at de kan sikre besparelser i deres brugslevetid på mange tusinde kroner. Et typisk eksempel på dette koncept er de indendørs enheder af kassettetypen, som ofte bruges i detailbutikker: Det selvrensende kassettepanel, som har en prisforskel på et par hundrede euro over standardkassettepanelet, kan tilbagebetale sin købspris op til 30 gange i løbet af sin brugslevetid. 

Også i forhold til andre mærker viser Daikin analyser, at de samlede omkostninger ved ejerskab er lavere for Daikin systemer.

Casestudier

Cases image
Leverer energibesparelser på tværs af detailbutikstyper

En kæde for husholdningsudstyr installerede den seneste generation af VRV varmepumpeanlæg, der leverer en projekteret besparelse i løbet af fem år på € 223,300 bare for én butik.

En detailbutiks gigant i et indkøbscenter har introduceret et Sky Air system, der er sluttet til et varmegenvindingsluftgardin for at opnå 90 % effektivitet ved luftseparation. Løsningen forventes at reducere driftsomkostningerne med op til 67 % sammenlignet med et elektrisk opvarmet luftgardin.

En kæde af lokale butikker i bymidten afprøver vedvarende energiteknologier på fem steder, med luft-varmepumper og solvarmepaneler, der forventes at give mellem 60 % og 100 % af det årlige varme brugsvand og opvarmning.


Daikin produkter

Oversigt