No label found for: logo.title
No label found for: logo.title
facebook
Kommercielt klimaanlæg

Løsninger for kommercielle klimaanlæg

Product Image Daikins løsninger for kommercielle klimaanlæg leverer komfort hele året til kommercielle anvendelser, lige fra restauranter og kontorer til butikker, hoteller og banker. Vores klimaanlæg bruger vedvarende energi fra luften til at nedbringe varmeregningen og CO2- emissionerne.

Dine fordele

Maksimal komfort

Daikins løsninger for klimaanlæg giver komfort hele året, uanset hvor varmt eller koldt der er udenfor. De skaber det perfekte indendørs klima, samtidig med at energieffektiviteten er i top.

Stort produktudvalg

Daikin tilbyder den mest komplette portefølje af produkter på markedet.

Integrerede løsninger

Daikins udvalg af klimaanlæg kan kombineres med varme- og ventilationssystemer, lufttæpper, nedkølingsenheder og varmt brugsvand, der dermed kommer til at udgøre en fuldt integreret løsning, der er let at håndtere.

Support, du kan have tillid til

Ro i sindet - Daikin tilbyder komplet eftersalgsservice i hvert enkelt land. Har du brug for support kontakt da din lokale Daikininstallatør.

Produkter

Oversigt
  • Total styring

    Daikins styringsløsninger giver bygningsadministratorerne fuldstændig kontrol over indendørs klimaet med brugervenlige betjeninger og overvågningsværktøjer til flere bygninger.

  • Udskiftningsteknologi

    Daikins udskiftningsløsninger leverer betydelige energibesparelser og en udgiftseffektiv opgradering med minimal nedetid for udskiftning af R-22 og R-407C systemer.

  • Professionel support

    Daikin tilbyder service, der er målrettet til alle vores forretningspartnere. Vi søger langtids partnerskaber, som leverer fuldt integrerede løsninger for opvarmning, køling, ventilation og nedkøling.