No label found for: logo.title
No label found for: logo.title
facebook

VRV integreret klimastyring

Product Image

Daikin VRV er et klimaanlæg designet til mange zoner med styring af variabel kølemiddeltemperatur. Det giver dig mulighed for at fastholde styring af individuelle områder i hvert rum eller hver etage i en kommerciel bygning.

VRV leverer en totalløsning for opvarmning, køling, ventilation, varmt brugsvand, lufttæpper og central styring.

Dine fordele

Lave driftsomkostninger

VRV systemer optimerer den årsbaserede virkningsgrad med yderst effektive udendørs og indendørs enheder, med varmegenvinding og inverterteknologi, intelligent energistyring osv.

Præcis zonestyring

Det sparer energi at styre hver etage eller et område i hvert rum individuelt. Denne alsidighed gør VRV ideel til bygninger med flere lejere.

Personlig komfort

VRV systemer leverer frisk luft med den rette temperatur, det korrekte fugtighedsniveau og med et minimalt støjniveau.

Omfatter teknologi for variabel kølemiddeltemperatur og kontinuerlig opvarmning for at forhindre kold træk.

Stor fleksibilitet

VRV’s modulopbyggede tilgang er meget fleksibel til at skabe balance mellem varmebelastningerne i forskellige dele af bygningen.

VRV IV omfatter VRV konfigurator som gør idriftsætningen enkel.

VRV - en totalløsning

Produkter

Udendørs enheder
Indendørs enheder
Biddle-lufttæpper
Varmt vand
Ventilation
Styresystemer
 • VRV - den originale

  VRV er verdens første individuelle klimaanlæg med styring af variabel kølemiddel flow.  Den blev markedsført første gang af Daikin i 1982 og VRV navnet stammer fra teknologien som vi kalder ‘Variable Refrigerant Volume’ (variabel kølemiddelmængde).

 • Geotermisk VRV

  Geotermisk VRV bruger jordvarme som vedvarende energikilde for at minimere CO2- emission. Den har en fremragende energieffektivitet, da vand- og jordtemperaturerne er relative konstante, til forskel fra temperaturen på udendørs luften.

 • VRV varmegenvinding

  Daikin VRV varmegenvinding genbruger varmen, som er udtrukket fra køleprocesserne, til at levere gratis varme til friskluftventilation, lufttæpper, varmt brugsvand eller opvarmning af rum.

 • Professionel support

  Daikin giver dig ét enkelt kontaktsted for hele systemet. Du får eksperthjælp og softwareværktøjer til valg af enheder, og vi forenkler idriftsætningen og vedligeholdelsen for installatørerne.