No label found for: logo.title
No label found for: logo.title
facebook

Fjernbetjening og overvågning

Product Image i-Net er en service baseret på vores globale fjernovervågning, der holder dit system problemfrit og i drift med topeffektivitet. Det bidrager til at forbedre din bygnings effektivitet, hvilket er en sikring af livslang optimal drift af dit klimaanlæg.

Dine fordele

Ro i sindet

I-Net analyserer dit system 24/7, forudsiger, hvor problemer kan opstå, så de kan håndteres, inden de indtræder, hvilket maksimerer systemets oppetid.

Maksimerer systemets levetid

I-Net sikrer, at systemet kører under optimale forhold, så unødvendige belastning på komponenterne undgås, hvilket vil maksimere systemets levetid.

Energibesparende

Den brugervenlige energidata-trending og de analytiske værktøjer hjælper dig med din energiadministration. Besparelse begynder med at måle. Forbedrer virksomhedens bæredygtighed!

Ekspertrådgivning

Daikin overvåger konstant data for energi, drift og komfort. Specialister kan jævnligt foreslå måder til at forbedre ydelsen.

I-Net servicer


VRV Cloud
 

VRV Cloud er et intelligent energivisualiseringsværktøj, som placerer dig i førersædet for din energiadministration. Takket være online overvågning fra enhver lokation og den brugervenlige energidata-trending og analyseværktøjerne, kan du reducere dit CO2 -fodspor og spare op til 15 % på energien. 

i-Net overvågning og analyse

Daikin i-Net forbinder kontinuerligt dit system med Daikin. Det giver besked om alarmer og tidlige advarsler om systemafvigelser for at maksimere systemets oppetid og komforten for folk i bygningen. Tjenesteudbyderne har webbaseret adgang til driftsdata og specialister kører trend-analyser. Alt dette øger systemets driftssikkerhed ved at sikre, at det kører med optimal effektivitet.