No label found for: logo.title
No label found for: logo.title
facebook
Kondenserings units for erhverv

Kondenserings units for erhverv

Product Image Daikin tilbyder dig et bredt udvalg af kondenserings units til kommerciel køling til anvendelser med lav- og mellemtemperatur, såsom kølerum, mindre fødevarebutikker, restauranter, slagtere, bagerier m.fl.

Dine fordele

Forbedret energibesparelse

Reduceret energiforbrug og lavere driftsudgifter takket være effektive kompressorer og kondensere. 

Kompakt og komplet

Disse små, komplette kondenserings units er designet til at imødekomme ekstreme miljøforhold. Deres kompakte mål gør dem til en optimal løsning, når pladsen er begrænset. Desuden giver de hængslede døre let adgang ved installation og vedligeholdelse.

Driftssikker enhed

Kondenserings units med komponenter, der er dokumenteret pålidelige og virkelig kan klare de mest krævende anvendelsesformål. Dette reducerer fejlprocenten og vedligeholdelsestiden.

Lydsvag

Lydsvag takket være en lydtæt isolering af kabinettet, en kompressorkappe og kontrolenhed for blæserhastighed.

  • Små supermarkeder

    Der kræves forskellige temperaturer til udstyret i butikker. En integreret fryser, køleskabe og klimaanlæg til dagligvarebutikker leverer energibesparelser på op til ca. 50 %.

  • Hotel og restauranter

    Daikin kondenserings units holder dine fødevarer friske i kølerum, skabsmontre, køleskabe og i frysere i dit hotel- eller restaurationskøkken.

  • Fødevarebehandling

    Fra kølerum til frysere på 32 m² til et 130 m² fryserum kan du tilslutte Daikin kondenserings units til enhver type kølesystem. Garanti for friske varer hele året.