No label found for: logo.title
No label found for: logo.title
facebook

Conveni-pakke kølingssystem med varmegenvinding

Product Image

Conveni-pakken er et højeffektivt kølesystem, der kombinerer opvarmning, køling og nedkøling i ét enkelt kompakt og integreret system. Det er designet til supermarkeder og mindre butikker og medvirker til lavere energiforbrug og nedsat CO2- udledning.

Dine fordele

Energibesparende

Conveni-Pack genvinder op til 100 % af varmen, der trækkes ud fra supermarkedets køleenheder, og genbruger den til at opvarme butiksrummet.

Kompakt løsning

Dette kølesystem er meget kompakt sammenlignet med konventionelle systemer. Så det er ekstremt velegnet til mindre og mellemstore butikker.

Fleksibelt system

Conveni-Pack kan tilsluttes til alle kølingsenheder og er forsynet med et stort udvalg af indendørs klimaanlægsenheder for at imødekomme alle butikkens krav.

Stille drift

Conveni-Pack har forbedret akustik takket være den nat-funktion, inverterstyring og inverterdrevne blæsere med optimerede blade og riste.

Produkter

Indendørs enheder
Udendørs enheder
Biddle lufttæpper

Varmeindvinding

Varmen, som udtrækkes fra kølemontrene eller fordamperne, kan genbruges til komfortabel opvarmning af butikken uden yderligere udgift.

  • Dagligvarebutikker

    Der kræves forskellige temperaturer til udstyret i butikker. En integreret fryser, et køleskab og klimaanlæg til dagligvarebutikker leverer energibesparelser på op til ca. 50 %.

  • Servicestationer

    Der kræves forskellige temperaturer på en typisk benzinservicestation. Et integreret system med kølemontre, køleskabe, et fryserum, en montredisk og varme-/køleenheder leverer energibesparelser på ca. 50 %.