No label found for: logo.title
No label found for: logo.title
facebook
Kommerciel køling

Kommercielle køleløsninger

Product Image Daikin tilbyder et komplet udvalg af produkter, der tilfredsstiller et bredt udvalg af krav til HVAC, frysning og køling fra fabrikker og drivhuse ned til distributionscentre og butikker.

Dine fordele

Stort temperaturområde

Daikin tilbyder miljøer med præcise temperaturer fra -45 °C til 10 °C afhængigt af, hvad der opbevares, anvendelsen og driftsskalaen.

Energi- og omkostningsbesparelser

Yderst effektiv drift ved brug af avanceret inverter- og varmepumpeteknologi, der leverer væsentlige besparelser på energi og udgifter.

Driftssikkerhed

Daikins komplette pakke for udendørs enheder bliver samlet og strengt testet på vores fabrikker. Vejrbestandige kabinetter med rusthæmmende behandling sikrer lang brugslevetid, selv under strenge vejrforhold.

Omfattende supportsystemer

Mellem- og lavtemperatur kølefaciliteter har brug for total supportservice, så de kan køre under barske betingelser. Daikin tilbyder omfattende service og reagerer straks i en nødsituation.

Produkter

Oversigt
  • Anlæg til frostfødevarer

    Daikins køleteknologi støtter nedkøling med konstant temperatur på anlæg for frostfødevarer.

  • Dagligvarebutikker

    Der kræves forskellige temperaturer til udstyret i butikker. En integreret fryser, køleskabe og klimaanlæg til dagligvarebutikker leverer energibesparelser på op til ca. 50 %.

  • Distributionscentre

    Daikin tilbyder en driftsikker løsning for distributionscentre, hvor produkternes kvalitetskontrol er altafgørende.