No label found for: logo.title
No label found for: logo.title
facebook
Luft til vand-varmepumper

Daikin Altherma højtemperatur varmepumpe

Product Image
Daikin Altherma højtemperatur varmepumpen forsyner din bolig med varme og varmt brugsvand. Det er en ideel erstatning af et traditionelt fyr, da den uden videre forbindes til din eksisterende rørføring og radiatorer, hvilket gør den til en perfekt løsning ved renovationer!
 
Find din lokale luft-vand Daikin installatør her.

Dine fordele

Høj effektivitet

Med en Daikin Altherma højtemperatur varmepumpe kan du nyde effektiviteten fra en varmepumpe, uden at du behøver at fjerne de eksisterende radiatorer.

Udskiftning af fyr

Dette varmesystem gør det let at udskifte dit eksisterende fyr, idet du ikke skal foretage andre ændringer i det eksisterende varmesystems rørføringer.

Lille monteringsplads

Daikin Altherma er ideel til opvarmning af varmt brugsvand uden brug af ekstra elektrisk varmeenhed. Du kan stable varmtvandstanken oven på indendørs enheden.

Let betjening

Temperaturen kan justeres hurtigt, let og praktisk takket være Daikin Althermas brugergrænseflade.   Find din lokale luft-vand Daikin installatør her.

Oversigt

Kaskadeteknologi

1

Udendørs enheden omfatter en varmepumpe, som udtrækker varme fra den omgivende luft og overfører denne varme til indendørs enheden via kølemiddelrør. 

2

Indendørs enheden modtager varmen og anvender kølemidlet R-134a til at øge temperaturen. Selv om det lyder mærkeligt, så er et kølemiddel et stof, der anvendes til at overføre varme.

3

Varmen overføres fra kølemiddelkredsløbet til vandet i systemet. Det betyder, at temperaturen kan blive så høj som 80°C uden brug af yderligere varmeenhed.


Find din lokale luft-vand Daikin installatør her.