No label found for: logo.title
No label found for: logo.title
facebook
Kondenseringskedler

Driftssikre kondenseringskedler

Product Image Daikins gaskondenseringskedler er enestående på markedet. Takket være den dobbelte kondensering, forvarmer de varme røggasser både opvarmningsvandet og det varme brugsvand. Resultatet er maksimal komfort, effektivitet og lave driftsudgifter.

Dine fordele

Lave udgifter

Daikins nye dobbelte varmeveksler anvender kondensering til at indvinde den maksimale varmemængde. Det betyder, at du kan nyde godt af lave driftsudgifter for både opvarmning og varmt brugsvand.

Maksimal komfort

Daikins innovative gaskondenseringskedler giver den største varmekomfort samt varmt brugsvand til boligen.

Modulering af højeffektiv kedel

Daikin gaskondenseringskedel har en avanceret moduleringsstyring. Denne styring justerer automatisk hvor meget varme kedlen producerer, så du altid kan fastholde den ønskede temperatur i boligen.

Enkel installation

Daikin tilbyde en forud-samlet B-pakke, som minimerer installationstiden, hvilket er en stor fordel for installatøren og dermed for dig også. Da der er færre dele, installeres kedlen hurtigere og den er lettere at idriftsætte.

Teknologi for kondenseringskedel

Teknologien for kondenseringskedler køler røggasserne i en sådan grad, at dampen, de indeholder, bliver kondenseret. Energien, der genereres herved, anvendes som varmeenergi. Den er god for både miljøet og din tegnebog.

Dobbelt varmeveksler

1. Med den første varmeveksler opnås maksimal effektivitet, når du opvarmer din bolig via kondensering af røggasserne


Gas condensing - dual heat exchanger

Unik på markedet: 

Dobbelt kondensering, ikke kun til opvarmning, men også til varmt brugsvand giver lave driftsudgifter

[Unik Daikin funktion] 
2. Effektiviteten bliver også optimal, når der produceres varmt brugsvand, takket være kondenseringen med den anden unikke varmeveksler