No label found for: logo.title
No label found for: logo.title
facebook
Luftkølede chillere

Luftkølede chillere

Product Image

Daikins luftkølede chillere leverer den ideelle køleløsning til industrielle anvendelser. Selv under strenge forhold garanterer vores chillere i høj kvalitet for driftseffektivitet og energibesparelser.

 

Dine fordele

Bredt produktudvalg

Takket være det omfattende produktudvalg for mellem til store faciliteter kan du være helt sikker på at finde den helt rigtige model.

Stor alsidighed i anvendelse

Daikin giver energibesparelse til et bredt udvalg af proceskølingsanlæg, til alle forhold og kølebehov.

Energi- og udgiftsbesparelser

Daikins allernyeste teknologi opnår energibesparende drift og enestående præstation med hensyn til udgiftsbesparelser.

Høj driftseffektivitet

Takket være grundig opmærksomhed på finindstilling af hver eneste parameter ved driften kombinerer Daikin uforlignelig ydelse med økonomisk drift.

Produkter

Oversigt

Yderligere oplysninger

Et førende udviklingscenter på verdensplan

Daikins Applied Development Centre er verdens mest avancerede facilitet for forskning og udvikling inden for opvarmning, ventilation og klimaanlæg (HVAC).


Kompressorer

I hjertet af hver eneste Daikin chiller findes vores unikke, avancerede kompressor. Kombineret med inverterteknologi garanterer den for optimal effektivitet i alle anlæg.

Kølemidler

Daikin chillere er udviklet til brug af kølemidlerne R-407C, R-410A og R-134a - de mest almindelige kølemidler på markedet. Og med hensyn til energieffektivitet og miljøpåvirkning - også de bedste kølemidler.