No label found for: logo.title
No label found for: logo.title
facebook
Fjernkøling

Løsninger for fjernkøling

Product Image

Daikin tilbyder yderst effektive køleløsninger, der kan være helt brugertilpasset efter større lokalsamfund eller distrikter. Resultatet er mindre energiudgifter og CO2-udledning. 

Dine fordele

Høj kapacitet

Når køling er påkrævet for et stort antal bygninger, tilbyder Daikin skræddersyede konfigurationer, der er i stand til at levere meget store kølingskapaciteter på op til 10.800 kW fra en enkelt enhed. Enhederne kan installeres i serier for at imødekomme særlige behov for luftbehandling og køling.

Energibesparende køling

Da energibehovet og udgifterne stiger, skal fjernkølingsanlæg til kontorer, erhverv og boliger være mere og mere effektive, driftssikre og vedvarende. Daikins brugertilpassede løsninger reducerer det årlige energiforbrug og driftsudgifterne.

Brugertilpasset løsning

Allerede på designstadiet giver Daikins supportværktøjer mulighed for at skræddersy en løsning til alle køleprojekter med et stort antal forskellige funktioner, tilbehør og kombinationer så den mest optimale løsning til hver bygning findes.

Professionel support

Daikin tilbyder service og support, der er målrettet til alle vores forretningspartnere. Kontakt din lokale Daikin installatør såfremt du har brug for service.

Produkter

Oversigt