No label found for: logo.title
No label found for: logo.title
facebook
Kondenseringsenheder til industrien

Kondenseringsenheder til industrien

Product Image

Daikins afprøvede enheder til industrikøling kombineres effektivt og sikkert med let installation og vedligeholdelse - hvilket gør dem perfekte til anvendelser med lav- og mellemtemperatur, såsom kolde lagre, supermarkeder og fødevarebehandling.  

Dine fordele

Stort temperaturområde

Fra kolde lagerrum til distributionscentre og fødevarebehandling - Daikin tilbyder præcise temperaturomgivelser for køling med høj kapacitet.

 

Driftssikkerhed

Materialet, der omslutter enheden, tåler vejrliget og er med rusthæmmende behandling, så de industrielle kondenseringsenheder besyttes godt og får en længere brugslevetid, selv under strenge vejrforhold.

Energi- og udgiftsbesparelser

Daikins avancerede inverter- og varmepumpeteknologier leverer yderst effektiv drift - til vedvarende energi og udgiftsbesparelser.

Enkel installation

Daikins udendørs industrielle kondenseringsenheder er lette at installere, også hvor der kun er lidt plads - takket være deres lille pladsbehov og reducerede krav til rørføringer.

Facilitet til fødevareopbevaring

 • Kølerum

  Daikins nedkølingsteknologi understøtter nedkøling med konstant temperatur i kølerum.


 • Fødevaredistributionscentre

  Daikin tilbyder en driftsikker løsning for fødevaredistributionscentre, hvor produkternes kvalitetskontrol er altafgørende.

 • Store supermarkeder

  Daikins integrerede systemer er fleksible nok til de forskellige temperaturer, der kræves i detailomgivelser - og reducerer strømforbruget med cirka 50 %.

 • Fødevarebehandling

  Daikin tilbyder driftssikre køleløsninger til fødevarebehandling til hvert stadie i fødevaredyrkningen og -produktionen.

Teknologier

 • Inverterteknologi

  Daikins unikke inverterteknologi bruger kun den strøm, der er nødvendig for at imødekomme den reelle belastning, hvilket resulterer i større energieffektivitet, hurtigere komfortniveauer og et hurtigere investeringsafkast på dit HVAC anlæg.
 • Forvarmer

  Forvarmer-funktionen giver to hovedfordele:
  1. Øger fordamperens kapacitet samtidig med, at den kræver mindre strømforbrug.
  2. Sænker udblæsningstemperaturen, hvilket sparer energi og er godt for kompressoren