No label found for: logo.title
No label found for: logo.title
facebook
Vandkølede chillere

Vandkølede chillere

Product Image

Daikins effektive vandkølede chillere med lav vedligeholdelse er især velegnet til vigtige industrielle anvendelser, hvor en nøjagtighed på ±0,5 °C er påkrævet for temperaturstyringen. 

Dine fordele

Bredt produktudvalg

Vores omfattende produktudvalg for mellem til store faciliteter betyder, at du er sikker på at finde den optimale model til din anvendelse.

Stor alsidighed i anvendelse

Daikin leverer energibesparelse til et bredt udvalg af proceskølingsanlæg, til alle forhold og kølebehov.

Usædvanlig lang levetid

Daikins centrifugale chillere bruger den allerseneste teknologi for magnetisk leje i deres kompressorer for at levere udsædvanlig lang levetid og nedskæring af vedligeholdelsesudgifterne.

Stor kapacitet

Vores chillerudvalgs kapacitet går op til 10.800 kW i én enhed, og svarer til varmekilder til fjernvarme- og fjernkølesystemer.

Produkter

Oversigt
  • Faciliteter i stor størrelse

    Også meget store faciliteter kan få glæde af enestående økonomisk drift, der sænker elforbruget.  


  • Proceskøling på fabrikker

    Daikin chillere er den perfekte løsning til proceskøling under strenge forhold, idet de tilbyder præcisionsstyring og stabilitet under alle temperaturforhold.

  • Fjernkøling

    Høj ydelse, store centrifugale chillere giver uforlignelig pålidelighed og stabilitet til fjernkølesystemer med store faciliteter.

Centrifugal kompressorteknologi

Daikins innovative friktionsfrie centrifugale kompressor har kun én bevægende del, hvilket giver større effektivitet, forbedret driftsikkerhed og mindre vedligeholdelsesudgifter.

Inverterteknologi

Daikins unikke inverterteknologi bruger kun den strøm, der er nødvendig for at imødekomme den reelle belastning, hvilket resulterer i større energieffektivitet, hurtigere komfortniveauer og et tidligere afkast af din HVAC investering.