Daikin

Vægmodel
Minimalistisk og moderne varmepumpe med høj effekt

Integreret design

FTXS/FTXLS-serierne er designet med fokus på simplicitet og funktionalitet. Takket være glatte kurver og flydende linjer, falder den nemt i med væggen og integreres smukt med nutidige soverum og andre små rum. Dens slanke og strømlinede konturer matcher perfekt interiøret i dit hjem.
Dette minimalistiske og moderne design sikrer, at FTXS/FTXLS-K forbliver diskret og tillader dig at give dit soverum den personlige detalje det fortjener.

 

Højkvalitets finish

Wall mounted small air conditioning units CTXS/FTXS-K series

Fortræffelig ned i nederste detalje. Derfor er FTXS/FTXLSs slanke og funktionelle design fuldendt med højkvalitets finish. Den matte krystal hvide farve giver indedelen et rent og raffineret udseende.
Skjulte forskæringer til bund- og siderørsføring sikrer, at FTXS/FTXLS nemt kan integreres sammen med dit interiør. Resultatet er et diskret men stilfuldt udseende, specielt designet til soveværelser og andre små rum.

Fjernbetjening

Vil du gøre dit soveværelse komfortabelt ved tryk på en enkelt knap? Intet problem, Caldo leveres med en brugervenlig fjernbetjening. Udviklet med samme omhu og opmærksomhed som den slanke og glatte indedel, har fjernbetjeningen også et minimalistisk og rent design.
Både indedel og fjernbejening leveres med et højkvalitets mat krystal hvidt finish og udgør et perfekt match.

Stille drift

Forstyrrende lyde er det sidste du vil have i dit soveværelse. Stilhed er essentielt for en god nats søvn.
For at hjælpe dig med at sove behageligt og uforstyrret er Daikin gået rigtigt langt. Resultatet er en indedel som kører så godt som lydløst. Lyden som produceres når op på sølle 19 dBA, eller i lagmands term, en lyd så stille som hvisken. Sov godt!

Effektivitet i top

Takket være Daikin's konstante indsats for bedre effektivitet, yder denne serie topeffektivitet. Med inverterteknologien, justerer varmepumpen den strøm, der bruges til det aktuelle behov. Det sikrer betydelige energibesparelser og maksimum komfort, da rumtemperaturen holdes på et konstant niveau. Som resultat, kan FTXS/FTXLS fremvise en energimærke op til A++.

Den rette indedel til det rigtige rum

Takket være den nye 15 klasse, kan Daikin integreres med to klare bygge trends:
  • Moderne husdesign
  • Bedre isolering