Daikin

Fordele

Optimeret opvarmning året rundt

Det har vist sig, at vores effektive invertervarmepumpeteknologi leverer op til en 20 % større årsbaseret virkningsgrad sammenlignet med traditionelle On/Off-jordvarmepumper.

I vores system:

  • Brinen, en vand/frostvæske-blanding, der fungerer som varmeoverførselsmedie mellem jorden og varmepumpen, holdes ved en højere stabil temperatur, hvilket reducerer varmepumpens energikrav.
  • Inverterkompressorens forstærkende effekt minimerer brugen af reservevarmer.
  • Inverterkompressorens store driftseffektivitet opnås ved drift under delbelastning. Den fulde kapacitet er ikke påkrævet til mere end 90 % af det samlede varmeoutput, så energiforbruget bliver reduceret til et minimum.
    Læs mere
Alt dette resulterer i nedsatte driftsomkostninger og et hurtigere afkast af investeringen.

Stille drift

Takket være den effektive isolering og en avanceret flydende affjedring af kompressoren, holdes lydniveauerne nede på et minimum.
Enhedens kompressor tilpasser hastigheden efter belastningen. Da kompressoren i mere end 90 % af driftstiden kører med dellast, er lydniveauet i høj grad reduceret.

LET INSTALLATION af kompakt og harmonisk design

  • Da ekspansionsbeholder, sikkerhedsventiler og filtre er integreret inde i varmepumpen, er installationen yderst enkel. 
  • Det elegante design medvirker til, at enheden nemt passer i indretning med andre husholdningsenheder, takket være dens lille pladsbehov. 
  • For at reducere tiden der medgår til installation i boligen, er varmtvandstanken allerede fra fabrikkens side en del af varmepumpemodulet.

Enkel betjening

Rumtermostatens brugervenlige funktion: Vandtemperaturen sættes automatisk i forhold til den ønskede rumtemperatur, hvilket resulterer i en mere stabil rumtemperatur og højere komfort.