Daikin

FVxG
Det bedste fra to verdener

Opvarmning og køling, der ganske enkelt er strålende

FVXG luft til luft varmepumpen giver dig det bedste inden for opvarmning og køling, komfort og design. Naturligvis anvendes den nyeste varmepumpeteknologi, men derudover er den bedste egenskab skjult: frontpanelet varmes op, så den giver den behagelige, indbydende radiatorvarme, som du kender så godt. Kontakt din lokale Daikin intallatør her.

Slankt design til moderne indretning

FVXG modellens design er både funktionelt og elegant. Dens slanke og strømlinede design integreres let i nutidens indendørs indretning .

Strålevarmepanel

RADIANT HEAT PANEL

Kølige dage kan gøres endnu mere behagelige med FVXG's aluminiumsfrontpanel, som kan varme på samme måde som en traditionel radiator. 
Resultatet? En behagelig fornemmelse af varm luft omkring dig.  
Det eneste, du skal foretage dig for at aktivere denne funktion, er at trykke på knappen for "strålevarme" på fjernbetjeningen, og der bliver behageligt og rart i rummet. 

Den allerbedste komfort

FVXG skaber det allerbedste indendørs klima hele året rundt ved at kombinere fordelene ved luft til luft varmepumpens effektivitet med komforten fra et traditionelt varmesystem. Dens meget lille luftstrøm og yderst stille drift skaber en ideel og behagelig atmosfære, mens strålevarmefrontpanelet afgiver en komfortabelt varme på op til 22 °C på samme måde som en radiator.

Energieffektivtet på op til 400 %

Nexura ENERGY EFFICIENT UP TO 400%

Når FVXG er i varmefunktion bruger den en vedvarende energikilde: Luft. Det gør den mere energibesparende end opvarmning udelukkende med fossile brændstoffer. Enheden opnår en energikoefficient for ydelse (COP) på mere end 4 (4,36). Det betyder, at systemet producerer mere end 4 kilowatt varme- eller kølekapacitet for 1 brugt kilowatt i elektricitet, hvilket giver en effektivitetsrate på mere end 400 %.

Let at installere og betjene

FVXG luft til luft varmepumpen er diskret, uanset om den er indbygget, vægmonteret eller står på en fod, og den passer nemt ind i din boligindretning.

Inverterteknologi

Den inverterteknologi, Daikin har udviklet, er i den grad nytænkning inden for klimastyring. Princippet er enkelt: Invertere justerer det anvendte strømforbrug, så det afpasses efter det aktuelle behov. Da inverteren overvåger og regulerer temperaturen efter behov, reduceres strømforbruget med 30 % sammenlignet med et traditionelt system med tænd-/slukløsning!