Daikin

Fordele
ved roundflow kassetten

360° LUFTSTRØM

pic02Drift i 360° sikrer jævn temperatur- og luftstrømsfordeling gennem hele kontoret, restauranten eller butikken uden døde punkter.

PANEL MED AUTOMATISK RENSNING

autoclean2Daikins roundflow kassette kan være udstyret med et specielt filter, der kører selvrensning én gang om dagen, hvilket sikrer ensartet, optimal ydelse. Resultat? Effektivitetsgevinst på op til 50 % sammenlignet med standardpaneler.

FØLER FOR TILSTEDEVÆRELSE

pressensorDaikins roundflow kassette giver optimal komfort og effektivitet. En valgfri føler for tilstedeværelse vil give en yderligere besparelse på op til 27 % i energiforbrug og give systemet mulighed for at imødekomme brugen af rummet på dynamisk måde.

GULVFØLER

floorsensorOptimal komfort via roundflow kassettens gulvføler. Gulvføleren sikrer en ensartet temperaturfordeling mellem loft og gulv. Træk og kolde fødder eksisterer ikke mere.

FLEKSIBEL INSTALLATION.

3602Lukkesættet (ekstraudstyr) gør det muligt at opnå 2-, 3- og 4-vejs strømmønstre, så enheden kan installeres i hjørner, tæt ved vægge eller i aflange eller uregelmæssigt udformede rum.

ELEGANT SKJULT I LOFTET PÅ

ceiling2Roundflow kassetten er designet, så den er let at installere i nedsænkede lofter. Kassettens dekorationspanel fås i to farvetemaer: Hvid med hvide lameller og hvid med grå lameller.

NY STYREENHED

En forbedret BRC1E52A/B fortrådet fjernbetjening giver dig adgang til alle roundflow kassettens funktioner inklusive 3 ugetimere og overvågning af energiforbrug.controller2