No label found for: logo.title
No label found for: logo.title
facebook

Daikins helt flade kassette vinder prisen Universal Design Award 2014

Daikin Europas helt flade kassette har vundet prisen Universal Design Award for dens unikke og ikoniske design, brugervenlighed og høje effektivitet. Den blev udpeget af dommerne for at kunne integreres diskret i lofter og for fleksibiliteten i designet, der gør det muligt at anvende den i hvilken som helst kommerciel bygning.

Den helt flade kassette er designet og bygget i Europa, specifikt tilrettet det europæiske marked. Dens udvikling og design er resultatet af et samarbejde mellem Daikin Europa og det internationalt anerkendte produktdesignfirma "yellow design". Kassetten er designet til at næsten synes usynlig i et moderne interiør og går nærmest i ét med loftet, og det er den første kassette, som er fuldstændigt tilpasset en standard europæisk loftsplade, hvor højtalere, sprinklere m.v kan installeres i tilstødende loftsplader.

Pirsen Universal Design Award er en årlig international konkurrence hvor der ikke kun bedømmes ud fra et exceptionelt produktdesign. En jury bestående af designeksperter og forbrugere ser også på produktets muligheder for at lave tilføjelser, hvor enkelt og intuitivt det er at anvende, dets fejltolerance og sikkerhed og dermed også markedsførings- og markedspotentiale, foruden at der bedømmes på teknisk innovation, holdbarhed og miljøvenlighed. Dette år konkurrerede 118 produkter fra 15 forskellige lande om priser i 9 kategorier, med produkter lige fra lydabsorberende stole til en skateboard park i Indien.

En fleksibel løsning til moderne bygninger
Den helt flade kassettes 4 flapper kan styres enkeltvis så luften diregeres hen hvor der er behov, hvilket gør den ideel at anvende selv om der sker ændringer i indendørs miljøet, hvor kassetten f.eks. ender med at være tæt på en væg eller i et hjørne. Den er også så kompakt at den kan installeres i nedsænkede lofter med så lidt plads som 300mm. Samtidig med dens perfekte tilpasning og neutrale farver, betyder det at den helt flade kassette forøger designfleksibiliteten for arkitekter og reducerer dermed potentielle omkostninger ved ommøblinger på f.eks. et kontor.

Høj energieffektivitet med intelligente følere
Den helt flade kassette kan tilføjes intelligente følere som inkluderer en tilstedeværelses- og en gulvføler som yderligere forbedrer effektiviteten og komforten. Tilstedeværelsesføleren kan reducere energiforbruget på op til 27% og tilpasser luftstrømmen for at sikre den bedst mulige konformt, imens gulvføleren omdiregerer luftstrømmen så der sikres en mere ligellig temperaturfordeling.

Læs mere på www.daikin.dk eller www.daikin.dk/minisite/fully_flat