No label found for: logo.title
No label found for: logo.title
facebook

Daikin Europe N.V. opnår endnu et år med succes

Daikin Europe N.V.’s investeringsstrategi i ny teknologi og vækstmarkeder fortsætter med at vokse i 2013-14.

Daikin Europe N.V.’s konsoliderede omsætning var 1.902 millioner euro i finansåret 2013 (april 2013 til marts 2014), hvilket er en stigning på 4% i forhold til forrige år, med en profitvækst på 17% sammenlignet med finansår 2012.

Væksten er for en stor del sket igennem vækst på markeder i især Tyrkiet, som har oplevet en stigning i omsætningen på 17%. En større aktivitet i hotelsektoren har givet en forøgelse af 50% af Daikins kommercielle VRV systemer. Det positive resultat skyldes også Daikins entré med et større volumen område, med lanceringen af nyt udvalg af varmepumper til boliger.

Det øvrige Europa har haft en moderat vækst med tegn på opsving og dette forventes at fortsætte, og det er allerede dokumenteret med et stærkt salg i sidste kvartal 2013. Sammen med Tyrkiet, oplevede også Daikin Centraleuropa en vækst i omsætningen på 10%. Sverige omsatte for 23% mere end forrige år, hovedsageligt p.g.a. lanceringen af den nye Daikin Altherma jordvarmepumpe.

Øvrige produkter som blev lanceret i Europa løbet af 2013 er Daikin Altherma hybrid varmepumpe, VRV IV varmegenvindingssystem og det absolutte nye ikon Daikin Emura II varmepumpen til boligmarkedet, som i øvrigt også har vundet den prestigefyldte produktdesignpris 2014 "red dot award" i kategorien air condition.

Daikin Europe N.V sigter mod at nå et salg på mere end 2 milliarder euro i det nye finansår 2014, idet det økonomiske opsving på markedet ser ud til at fortsætte. Med de nye produkter, der er kommet på markedet igennem de seneste 12 måneder, alle produkter med et stort udvalg til boliger, det kommercielle marked og industrisektoren, stræber Daikin Europe N.V. sig på at gøre sit yderste for at opnå endnu bedre resultater i det nye finansår.