No label found for: logo.title
No label found for: logo.title
facebook

Daikin Europe stiler mod at plante 100.000 træer som støtte til Earth Day’s Green Cities kampagne (Jordens dag for grønne byer)

Daikin Europe NV donerer €50.000 – nok til at plante 100.000 træer – som støtte til Earth Days Green Cities kampagne, hvis de får 100.000 likes på Facebook fra 22 April 2014.

Pengene vil blive doneret til WeForest, en international non-profik organisation som planter træer og skaber skove i de fattige lande rundt omkring i verden, og som samtidig er med til at skabe job for kvinder og gøre dem bedre i stand til at sørge for sine børn.  

Dette års Earth Day vil blive afholdet den 22 april 2014. Grøn By kampagnen stiler efter at hjæper byer rundt om i verden til at blive mere miljøvenlige og reducere deres CO2 udledning. Der er 3 hovedområder: bygninger, energi og transport, alle områder der skal fokus på at forbedre ift effektivitet og investering i genanvendelig teknologi.

Daikin Europes initiativ til at plante træer slutter kl. 23:59 den 22 april 2014 falder fint i tråd med Daikins engagement som varmepumpefabrikant, der ønsker at udvikle og producere de bedste løsninger på den mest miljøvenlige og energieffektive måde som muligt. F.eks den nye Daikin Altherma hybride varmepump til boliger. Daikin tager deres ansvar for at beskytte miljøet meget alvorligt, og alle Daikins retningslinier, processer mv udvikles og implementeres med hjertet med omtanke for miljøet.

Hjælp Daikin Europe med at plante 100.000 træer, besøg www.facebook.com/daikineurope

Information om WeForest se www.weforest.org.
Detaljer om Earth Day Green Cities kampagne se www.earthday.org/greencities/

Om Daikin Europe N.V.
Daikin Europe N.V. er en ledende europæisk producent af airkondition, varmepumper og køleudstyr med ca. 5.500 ansatte i Europa og 10 større fabrikker i Belgien, Tjekkiet, Tyskland, Italien, Tyrkiet og Storbritannien.

Globalt er Daikin anerkendt for sit pionerarbejde og sin tilgang til produktudvikling og den uovertrufne kvalitet og alsidighed af sine integrerede løsninger. Med mere end 50 års erfaring med design og fremstilling af produkter til klimabranchen er Daikin førende inden for varmepumpeteknologi.