No label found for: logo.title
No label found for: logo.title
facebook

360° luftkomfort med VRV IV-totalløsning: En komplet løsning til opvarmning og køling af kommercielle bygninger

ELGORA eG er en specialgrossist med seks afdelinger nord for Berlin, som tilbyder et bredt udvalg af badeværelsesudstyr og varmeløsninger til blikkenslagermarkedet. Energieffektive og miljøvenlige løsninger er en ufravigelig del af virksomhedens virksomhedsfilosofi. Som et udtryk for disse værdier valgte virksomheden at installere Daikins variable kølemiddeltemperaturteknologi (VRT) i sin afdeling i Oranienburg for at øge komforten for både kunder og medarbejdere og samtidig sænke energiomkostningerne.

Boutique hotel lægger omkostningerne på køl

Lavere driftsomkostninger får større og større betydning inden for hotelbranchen. Hotel 47° i Konstanz i Tyskland, som slog dørene op i foråret 2014, sætter en ære i ikke bare at være et trendy designhotel med en storslået udsigt, men også i at være helt fremme i skoene i forhold til at anvende innovativ og energieffektiv teknologi.

Daikin Emura vinder red dot award 2014 for produktdesign

Daikin Emura varmepumpen har opnået at vinde den prestigefyldte og verdenskendte pris 2014 ”red dot award”, for sit design i kategorien for aircondition. Dette bekræfter Daikin Emuras status som et unikt ikon for samtidens klimastyring……

Daikins helt flade kassette vinder prisen Universal Design Award 2014

Daikin Europas helt flade kassette har vundet prisen Universal Design Award for dens unikke og ikoniske design, brugervenlighed og høje effektivitet. Den blev udpeget af dommerne for at kunne integreres diskret i lofter og for fleksibiliteten i designet, der gør det muligt at anvende den i hvilken som helst kommerciel bygning.