No label found for: logo.title
No label found for: logo.title
facebook

Porta Fira

Hotel Santos Porta Fira betragtes som den bedste skyskraber i verden og er blevet belønnet med den prestigefyldte “EMPORIS AWARD 2010”-pris for arkitektur. Det er beliggende i et af Barcelonas kvarterer med den største økonomiske udvikling, i L'hospitalet over for Fira Gran Vía, et område med meget let adgang til Barcelonas centrum og El Prat lufthavn.

Medier

Udtalelser

Dette projekt styrker endnu engang Daikins position som førende inden for levering af aircondition til store forhold. Daikin, som er i stand til at levere løsninger, der er enestående ikke kun takket være deres nøjagtighed og stabilitet, men også takket være deres energieffektivitet.

Hvorfor Daikin

Kunden er en stor tilhænger af Daikin, som har arbejdet siden 1996 med installation af Daikin udstyr.

Generelle oplysninger

Kunde

Hotel Santos Porta Fira
http://hotelbarcelonaportafira.com

Anvendelser

  • Hotel

Behov

  • Air conditioning
  • Control
  • Heating

Løsning

Daikin er blevet valgt til at indfri de høje komfortstandarder på dette unikke 24 etagers hotel med en højde på 113 meter, via installation af 74 udendørs enheder og 664 indendørs enheder og direkte kølemiddelekspansion med R-410A og to luftkølede chillere med enkelt skrue og R-134a kølemiddel.

Adresse

System

Produktnavn: VRV

Type

  • Applied
  • Heating
  • VRV

Oversigt over enheder

74 udendørs enheder (60 x udendørs enheder for VRV varmegenvinding) styret via Intelligent manager; 664 indendørs enheder; 2 x luftkølede vandchillere (EWAD 600 BJYNN/Q)

Construction information

Type

New

År

Januar 2010

Fordele for kunden

I bygningen er der installeret et BMS-styresystem, et Daikin mærke, model I-512 Manager. Fra dette system er det muligt at styre adgang til airconditionsystemet samt at forebygge og forudsige vedligeholdelse og overvågning af alle Daikin-komponenterne (ACNSS) alle døgnets 224 timer, 365 dage om året, via supervisions- og overvågningssystemer, der sikrer uafbrudt, optimeret og perfekt drift af anlægget, hvilket påvirker stabiliteten og optimerer installationens forbrug.

Partneroplysninger

Installatør

Climava
Ansvarsfraskrivelse