Skip to main content

Ren luft, fordi vi har omtanke for dig

Med Daikin luftrenserne lover vi, at luften bliver mere ren, sund og frisk.

Effektiv til at rense luften og fjerne:

Vira

Allergener

Støvpartikler

Lugte

Testet af

IPL

99,98 % af coronavirus fjernes på 2,5 minutter*
Ifølge test udført af Institut Pasteur de Lille

Ifølge tests, udført i laboratorierne på Institut Pasteur de Lille, fjerner Daikins luftrensere mere end 99,98 % af menneskelig coronavirus HCoV-229E på 2,5 minutter*. Denne virus er familie med SARS-CoV-2, som er coronavirussen bag COVID-19-pandemien.

Enhederne er også vurderet til at være 99,93 % effektive mod H1N1-virus på 2,5 minutter*.
H1N1 er den virus, der forårsager almindelig influenza.
Det betyder, at Daikins luftrensere er yderligere et tiltag i kampen mod åndedrætssygdomme. Vores kompakte luftrensere, der er klar til tilslutning og brug, og hvis effektivitet opnås gennem en kombination af det højtydende elektrostatiske HEPA-filter, der fanger virussen, efterfulgt af en intens eksponering til Daikins patenterede Flash Streamer-teknologi, hvilket fjerner virussen, kan stærkt bidrage til en reduktion af risiko for overførsel af åndedrætsvirus.

Effektivt mod allergener idet det er anerkendt af BAF (British Allergy Foundation)

Allergy UK Seal of Approval sikrer, at produktet er effektivt til at reducere små partikler, som kan omfatte allergener, bakterier og vira.

Godkendt allergivenlig kvalitet af dette produkt/denne service er certificeret af European Centre for Allergy Research Foundation

Et uafhængigt rådgivende panel bestående af 15 førende internationale videnskabsfolk og teknikere har udviklet de kriterier, som ECARF anvender til at vurdere forskellige produktgrupper. De omfatter tærskelværdier og udelukkelseskriterier, der gør en allergisk reaktion meget usandsynlig. Kriterierne opdateres regelmæssigt for at afspejle de seneste videnskabelige resultater. Et produkt får mærket, når det ved hjælp af revisioner eller undersøgelser kan bevises, at kriterierne er opfyldt. Daikin luftrenserne har bestået disse test og kan betragtes som allergivenlige. ​

*Daikin enheden MCK55WVM (handelsnavn MCK55W), testet af Institut Pasteur de Lille, fjerner 99,996 % af humant coronavirus HCoV-229E på 2,5 minutters driftstid ved "turbo"-hastighed under laboratorieforhold (lufttæt kammer med en indvendig volumen på 0,47 m3, ingen luftfornyelse). Menneskelig coronavirus HCoV-229E er forskellig fra virussen, der er ansvarlig for COVID-19, SARS-CoV-2, men er tilhører den samme coronavirusfamilie. | Daikin enhed MC55WVM (kommercielle navne MC55W/VB), testet af Institut Pasteur de Lille, fjerner 99,98 % af menneskelig coronavirus HCoV-229E på 2,5 minutters driftstid ved ‘turbo’-hastighed under laboratorieforhold (lufttæt kammer med indre volumen på 1,4 m3, ingen luftfornyelse). Menneskelig coronavirus HCoV-229E er forskellig fra virussen, der er ansvarlig for COVID-19, SARS-CoV-2, men er tilhører den samme coronavirusfamilie. | Daikin enhed MCK55WVM (kommercielt navn MCK55W), testet af Institut Pasteur de Lille, fjerner 99,986 % af influenza A, virusundertype H1N1 på 2,5 minutters driftstid ved ‘turbo’-hastighed under laboratorieforhold (lufttæt kammer med indre volumen på 0,47 m3, ingen luftfornyelse). | Daikin enhed MC55WVM (kommercielle navne MC55W/VB), testet af Institut Pasteur de Lille, fjerner 99,93 % af influenza A, virusundertype H1N1 på 2,5 minutters driftstid ved ‘turbo’-hastighed under laboratorieforhold (lufttæt kammer med indre volumen på 0,47 m3, ingen luftfornyelse).

Ingen vedligeholdelsesomkostninger i mindst 10 år

Det er ikke nødvendigt at skifte filter i de første 10 år efter købet af enheden, så du undgår ekstra omkostninger til regelmæssige filterskift.

En af de mest lydløse luftrensere på det europæiske marked

Vores luftrensere er hvislende lydløse under stille drift (lydtryksniveau: 19 dBA), så du får ren luft uden at bemærke det.

Kompakt og effektiv

Lille størrelse, men også perfekt til meget store overflader.

bg-image

Institut Pasteur de Lille evaluerede effektiviteten af Daikins luftrensere mod luftvejsvirus

Ifølge test udført i laboratorierne på Institut Pasteur de Lille, fjerner Daikins luftrensere mere end 99,98% af den humane coronavirus HCoV-229E på 2,5 minutter. Denne virus er af samme familie som SARS-CoV-2, coronavirus, der forårsager COVID-19 - pandemien. 

Enhederne er også blevet vurderet som 99,93% effektive mod H1N1-virus på 2,5 minutter. H1N1, der den virus, der forårsager almindelig influenza.

Dette betyder, at Daikins luftrensere er en yderligere foranstaltning i kampen mod luftvejssygdomme. Den kompakte plug-and-play-luftrenser kan stærkt bidrage til at reducere risikoen for overførsel af luftvejsvirus.

 

FAQ

Den luft, vi indånder i hjemmet eller indendørs, er op til 5 gange mere forurenet end luften udenfor. Takket være den unikke "catch & clean"-tilgang fanger og fjerner Daikin-luftrenseren forurenende stoffer, reducerer indendørs forurening og forbedrer luftkvaliteten i dit hjem, på dit kontor, i din butik osv.

Daikin luftrenseren hjælper os med at indånde ren luft ved en væsentlig reduktion af virus, fint støv og allergener. Ifølge tests, udført i laboratorierne på Institut Pasteur de Lille, fjerner Daikins luftrensere mere end 99,98 % af menneskelig coronavirus HCoV-229E på 2,5 minutter. Denne virus er familie med SARS-CoV-2, som er coronavirussen bag COVID-19-pandemien. Daikin-luftrensere hjælper os også med at forebygge allergier, hvilket f.eks. anerkendes af den anerkendte British Allergy Foundation. Det deodoriserende filter i Daikin luftrensere opfanger og absorberer lugte, hvor det er nødvendigt.

Daikin-luftrenseren er udstyret med et avanceret filtersystem, der opfanger virus, bakterier og allergener, mens den patenterede Streamer-teknologi sørger for at fjerne dem og holde både indeluften og luftrensningsfiltrene rene. Forfilteret opfanger større partikler og fanger dem inde i filteret. Takket være sin elektrostatiske kapacitet fanger Daikin HEPA-filteret forurenende stoffer uden at tilstoppe nettet, hvilket betyder, at det ikke behøver at blive udskiftet i 10 år. Det deodoriserende filter opfanger og absorberer lugte uden at blive mættet, som det sker med traditionelle aktivkulfiltre. Endelig eliminerer befugterfilteret (eksklusivt på Daikin luftrensere med befugter) bakterier i vandtanken takket være dobbeltlagsfilteret med sølvionpatron. ​

Ja, Daikin luftrenseren er blevet testet og certificeret af det prestigefyldte ECARF-institut som et ideelt produkt til allergikere. Derudover er Daikin luftrenseren også anerkendt som effektiv af BAF (British Allergy Foundation). Dette segl sikrer, at produktet er effektivt til at reducere små partikler, som kan omfatte allergener, bakterier og vira.

Nej, Daikin luftrenser-serien er anerkendt som en af de mest lydløse på markedet. De er hviskende stille i lydløs tilstand og giver dig ren luft, uden at du bemærker det. ​

I modsætning til andre mærker er det ikke nødvendigt at skifte filteret på Daikin-luftrenseren i de første 10 år efter købet. Det giver dig mange år med ren luft og ro i sindet.

Takket være det kompakte design kan du nemt tage din luftrenser af og flytte den til et andet sted. Dårlig lugt i køkkenet? Flyt din luftrenser ud i køkkenet, og lad dens magi virke. Har du glemt at lukke vinduet i pollensæsonen? Flyt din luftrenser, og slip af med disse forurenende stoffer på få minutter.

Selvfølgelig er der det. Tag et kig på vores forskellige luftrensere, som alle kan anvendes i forskellige rumstørrelser.

Hvordan giver vores luftrensere disse fordele?

Daikin unikke 3-trins Catch & Clean-tilgang til nedbrydning af skadelige stoffer

Mor og datter læser i et sundt rum
Mor og datter læser i et sundt rum

Ren og sund luft i boligen

Daikin luftrensere minimerer symptomerne på astma og allergi ved at fjerne støvpartikler og pollen fra luften, og holder dig sund og rask ved at bortfiltrere luftbårne bakterier og vira.

Far og barn i sofa

Holder luften frisk

Vores luftrensere fjerner lugte, så din bolig altid dufter frisk og ren.

1 Effektiv indsugning

Suger luft ind via 3 brede åbninger.

 

 

Illustration af effektiv sugning

2 Opfanger effektivt forurenende stoffer

Opfanger effektivt støv og forurenende stoffer med et elektrostatisk HEPA-filter.

Elektrostatisk HEPA-filter

3 Effektiv nedbrydning

De skadelige stoffer, der er opfanget af filteret, nedbrydes ved anvendelse af Daikins streamer-teknologien og oxidering.*

Streamer

 

* Skadelige stoffer, som fx vira1, bakterier2, pollen3 og skimmelsporer4.

Bemærk:
1. Testorganisation: Kitasato Research Center for Environmental Science. Testresultatcertifikat 21_0026 (udstedt af samme organisation). Resultat af eksperiment: 99.9% fjernelse af A-H1N1 virus efter 1 time.
2. Testorganisation: Japan Food Research Laboratories. Testnummer: 15044988001-0201. Testmetode: Et fastgjort testemne inokuleret med bakterievæske på opstrømssiden af et støvopsamlingsfilter installeret i en luftrenser og kørte i et testområde på 25 m³. Antallet af levende bakterier optalt efter 5 timer. Testresultat: Reduceret med mere end 99% på 5 timer. Testenhed: MCK55S (Japansk model), model svarende til MCK55W-serien (turbo-funktion). 3.
3 Forskellige allergener blev bestrålet ved streamerudledning, og nedbrydningen af protein i allergenerne blev verificeret ved hjælp af ELISA-metoden, kataforese eller et elektronmikroskop (fælles forskning med Wakayama Medical University). Testeksempel: ‘Japansk cedertræ-pollen Cryj-1’; Testresultat: 99,6% eller mere nedbrydes og fjernes på 2 timer.
4. Testorganisation: Japan Food Research Laboratories. Testnummer: 204041635-001. Testresultat: 99,9% eller mere skimmelsporer (Cladosporium) nedbrydes og fjernes på 24 timer.

 

Højtydende HEPA-filter til opfangning fine støvpartikler

Fjerner 99 % af partiklerne i størrelsen 0,1 μm til 2,5 μm

Filteret opsamler støv effektivt ved brug af elektrostatiske ladninger. Sammenlignet med ikke-elektrostatiske HEPA-filtre, som kun opsamler partikler i efter maskernes finhed, er det elektrostaiske HEPA-filter ikke tilbøjeligt til at stoppe til.

 

Elektrostatisk opladet

Elektrostatisk HEPA-filter

Fjerner 99,97 % af fine partikler på 0,3 μm. Selve filterfiberet er ladet med statisk elektricitet, og opsamler således partiklerne på en effektiv måde. Du vil ikke opleve tryktab, da filtret næppe stopper til.

Derfor kan en større mængde luft passere gennem filteret.

 

 

 

Kontra

 

 

 

Filteret kan rense en større mængde luft!

Elektrostatisk neutral

Ikke-elektrostatisk filter

Da det kun fanger partikler, der er afhængige af maskestørrelsen, er det nødvendigt at nettet er finere, hvilket betyder, at det nemt tilstopper med højt tryktab til følge.

Kompakt, effektiv og støjsvag takket være den nye, innovative udformning

Illustration af luftrenserens struktur

Daikin luftrensere er udstyret med Streamer-teknologi

Udforsk vores luftrensere

 • Luftrensere med streamer-teknologi MC30Y

  Vores MC30Y luftrenser bortfiltrerer luftbårne partikler, der ofte kan udgøre en trussel mod sundheden. Kompakt og effektiv, op til 46 m².

 • Luftrensere med streamer-teknologi MC55W

  Vores streamer-teknologi bortfiltrerer luftbårne partikler, der ofte kan udgøre en trussel mod sundheden.

 • Ururu luftrenser med Streamer MCK55W

  Daikin Ururu luftrenser MCK55W renser og fugter luften i dit hjem. Du skal bare af og til fylde den 2,7 liters beholder, og den vil befugte rummet med en maksimal volumen på 500 ml/t.

 • Ururu luftrenser med Streamer MCK70YV

  Daikin Ururu luftrenser MCK70YV renser og fugter luften i dit hjem. Den vil befugte dit rum med en maksimal hastighed på 650 ml/h, så den er perfekt til et større område.

 • Luftrenser med Flash streamer-teknologi

  Luftrenserens Flash streamer-teknologi bortfiltrerer luftbårne partikler, der ofte kan udgøre en trussel mod sundheden.

Læs mere

bg-image

Luftkvalitet i boligen er endnu en Daikin-oplevelse

Hjælp til forhandlere

Hjælp til arkitekter og konsulenter