Skip to main content

Om os

Daikin Europe N.V. er en markedsledende producent af energieffektive klimaløsninger til opvarmning, ventilation og afkøling, bl.a. varmepumper og klimaanlæg. I Danmark forestår BKF-Klima A/S videredistributionen af Daikin til et stort landsdækkende netværk af KMO-godkendte forhandlere. 

Daikin i Danmark – BKF-Klima A/S

Daikin har været på det danske marked siden 1968. Siden august 1985 har BKF-Klima A/S (et selskab i Beijer Ref-koncernen) varetaget eneagenturet af hele Daikins produktsortiment i Danmark. Al salg og distribution varetages af et landsdækkende netværk af KMO-godkendte, autoriserede forhandlere. BKF-Klima A/S fører kun produktsortimentet fra Daikin, og er kendt og værdsat i branchen for vores faglige niveau og enestående service.

Vores mission

Vi har forpligtet os til at levere kvalitative produkter og totale indeklimaløsninger, der skaber behagelige og bæredygtige indemiljøer for mennesker overalt i verden.

 

 • Daikin brand

  Vi bruger vores signaturteknologi med omkostningseffektive løsninger til at forme fremtidens systemer indenfor opvarmning, køling, ventilation og industriel køling, og til at sikre kunderne den ultimative komfort.

 • Innovation

  Vores mål er at levere produkter af høj kvalitet i dag, samtidig med at vi viser vejenfrem ved udvikling af fremtidens energibesparende teknologier.

 • Miljømæssig ansvarlighed

  Vi er pionerer i at reducere miljøpåvirkningen. Derfor er grønne metoder og bæredygtige løsninger integreret i alle vores aktiviteter.

Daikin Europe gruppens kerneværdier:

 • Fuld troværdighed - Engagement til at opbygge relationer baseret på tillid og åbenhed med kunder, kollegaer, samarbejdspartnere og lokalsamfund.
 • Initiativrig ledelse - Vilje til at opbygge firmaet igennem opmuntring og belønning af initiativ og dygtighed hos alle medarbejdere.
 • Harmoniske personlige relationer - Forpligtelse til at være en arbejdsplads, hvor alle arbejder sammen med fokus på at opfylde Daikins mål og udfordringer

Gruppens sociale ansvar (VSA)

Som del af Daikin Group, stræber Daikin Europe efter at være en leder i verdensklasse på alle dets virksomhedsområder. Gruppens sociale ansvar er ikke bare et velmenende initiativ hos Daikin. Det er indlejret i virksomhedens DNA og former virksomhedskulturen. Kerneværdierne, gruppens filosofi og håndbog for virksomhedsetik viser, hvordan Daikin ønsker at drive forretning og påtager sig ansvar for sig selv og for andre.

Gruppens filosofi

Daikins ledelse har formuleret en klar filosofi for gruppen, der danner den grundlæggende tankegang, som alle i Daikin gruppen deler. Daikin gruppen sætter alle i gruppen i stand til at generere nye idéer og forslag, træffe ansvarlige afgørelser eller beslutninger, og udføre fleksible handlinger i forbindelse med deres arbejde.

Gruppens etik

Daikins gruppeetik er et udtryk for gruppens fundamentale værdier og repræsenterer en ramme for beslutningstagningen. Det er det personlige ansvar og forpligtelsen for hvert enkelt medlem i Daikin Europe gruppen til at overholde de høje etiske og juridiske standarder for adfærd både i bogstavelig forstand og i grundholdning, uanset om det er påbudt af loven eller ej.

Organisatorisk kvalitet

Gennem årene er Daikin Europe N.V. blevet anerkendt som en veldrevet og velorganiseret virksomhed, der opfylder alle europæiske produktionsstandarder, og som tager vare på sikkerheden og trivsel blandt sine medarbejdere. Vi er på forkant med alle nuværende bestemmelser for beskæftigelse og sundhed og sikkerhed, og vi sikrer, at vores medarbejdere bliver effektivt uddannet og støttet på arbejdspladsen.

Lær mere

Hjælp til forhandlere

Hjælp til arkitekter og konsulenter