header_installers.png

Udbyg din virksomhed med Daikin

Vi tilbyder markedets bredeste udvalg af kvalitets varmepumper, klimaanlæg, ventilationsanlæg, proceskølingssystemer og lignende systemløsninger.

Maksimal komfort

Skab et indeklima, der er designet til dine kunders livsstil

Høj kvalitet

Slap af og nyd fordelene ved at installere driftssikre løsninger

Energibesparende

Tilbyd energibesparelser med vores miljøvenlige løsninger

Service

Stol på vores eftersalgssupport og serviceprogrammer


Daikins virksomhedsportal

Daikins virksomhedsportal giver dig straks adgang til alle de informationer og værktøjer, du har brug for til din installation. Fra manualer og præsentationer til videoer og produktudvælgesessoftware. Du kan bruge denne yderst effektive søgemaskine som et redskab til at besvare spørgsmål og understøtte din virksomhed.

Daikin, det største installatørnetværk i Europa

Det største netværk i Europa

Daikin Europe blev etableret i Europa for mere end 45 år siden og har derfor erfaringen og netværket, der skal til for at skabe innovative løsninger til opvarmning og klimastyring. Vi har markedskendskabet og ressourcerne til at imødekomme dine behov. Med vores eget europæiske udviklingscenter og vores fokus på miljøvenlige produkter, skaber vi klimaløsninger i Europa til Europa.

Løsninger til ethvert klimabehov

Hos Daikin tilbyder vi det største udvalg af varme- og køleløsninger, der passer til alle miljøer og personlige ønsker. Lær mere om de muligheder, der findes til dig, ved at vælge en løsning.

 

Opvarmning og varmepumper

Klimaanlæg

Luftrensning

Systemer til brugsvandsopvarmning

Ventilation