header_knowledgecenter_vrt.png

Variabel kølemiddeltemperatur

Den største innovation siden inverterkompressoren

Efter vores inverterkompressors succes, er vi fortsat, med vores teknologi for variabel kølemiddeltemperatur, pionerer inden for energieffektivitet i HVAC-R industrien. Variabel kølemiddeltemperatur er designet til vores VRV- og Sky Air systemer og tilpasser kontinuerligt både inverterkompressorens hastighed og kølemiddeltemperaturen i køling og opvarmning, hvilket betyder, at vores systemer altid imødekommer belastningen med den højest mulige årsbaserede virkningsgrad.

vrt-logo-vrt-knowledge-center-logo.jpg

Det væsentligste fordele ved Variabel kølemiddeltemperatur

  • Årsbaseret virkningsgrad forøges med 28 %
  • Den første vejrtilpasningsstyring på markedet
  • Anvender højere udledningstemperaturer og forhindrer koldt træk, så kundernes tilfredshed og komfort garanteres

Hvordan virker det?

Variabelt kølemiddeltemperatur tilpasser dit system automatisk, så det imødekommer de individuelle bygnings- og klimakrav, samtidigt med at dine energiudgifter reduceres, og komforten forøges. For at opnå de højeste niveauer af årsbaseret virkningsgrad, bliver systemets kapacitet styret ved hjælp af inverterkompressoren og ved at variere kølemidlets temperaturer for fordampning (Te) og kondensering (Tc).

how-does-vrt-work.png

Testet teknologi

For at måle den variable kølemiddeltemperatur, har vi udført en undersøgelse for at sammenligne ydeevnen mellem VRV IV (som har variabel kølemiddeltemperatur) og VRV III (som ikke har variabel kølemiddeltemperatur). Undersøgelsens resultater viser, at VRV IV var langt mere effektiv end VRV III. Under køling brugte VRV IV op til 60 % mindre energi, og den gennemsnitlige energibesparelse under opvarmning var på 20 %.

Lær mere om vores produkter med variabel kølemiddeltemperatur

Sky Air

Sky Air

Daikin Sky Air er et totalløsningsklimaanlæg, der leverer opvarmning, køling, ventilation og luftrensning til små og mellemstore bygninger.

VRV

VRV

Daikin VRV-systemer leverer en total indeklimaløsning til store eller små bygninger. Et originalt, innovativt og energieffektivt Daikin produkt.