Løsninger til ethvert klimabehov

Hos Daikin tilbyder vi det største udvalg af varme- og køleløsninger, som passer til alle miljøer og personlige ønsker. Lær mere om vores muligheder til dig ved at vælge en løsning.

Vores produktudvalg

Luft-til-vand varmepumper

Med en Daikin luft-til-vand varmepumpe fra serien Altherma er du sikret en stabil og energieffektiv kilde til både opvarmning og nedkøling. Se mere her.

Luft-til-vand varmepumper HT

Med vores energibesparende Daikin Altherma højtemperatur varmepumpe kan du nemt udskifte dit gamle varme- og brugsvandssystem.

Brugsvandsvarmepumper

Du vælger markedets mest energieffektive system, når du vælger Daikin varmepumper til brugsvandsopvarmning i din bolig.

Luft-til-luft varmepumper

En luft-til-luft varmepumpe henter energi udefra og omdanner energien, så den kan bruges til enten opvarmning eller nedkøling. Se udvalget af Daikin her.

Jordvarmepumper

Søger du en bæredygtig opvarmningskilde med minimal vedligeholdelse og lave driftsomkostning, kan en jordvarmepumpe fra Daikin være løsningen for dig.

Sky Air

Daikin Sky Air er et totalløsningsklimaanlæg, der leverer opvarmning, køling, ventilation og luftrensning til små og mellemstore bygninger.

Luftbehandlingsenheder og ventilationsanlæg

Daikin kan levere yderst effektive luftbehandlingsenheder til både store og små ventilationsbehov og friskluftcirkulation i hele bygningen.

Styresystemer

Med Daikin har du altid den totale kontrol, uanset om det drejer sig om central online-betjening af klimaet i din bolig eller om bygnings managementsystemer med mange zoner.

VRV

Daikin VRV-systemer leverer en total indeklimaløsning til store eller små bygninger. Et originalt, innovativt og energieffektivt Daikin produkt.

Køling

Daikins kølesystemer er teknisk gennemtænkte og udviklet til stabil og effektiv industriel og kommerciel køling

Chillere og luftsideudstyr

Daikin tilbyder effektive og stabile vandkølede og luftkølede chillere, samt luftbehandlingsenheder og fan coils til alle store og små behov.

Biddle lufttæpper

Varmetab forebygges og en behagelig atmosfære opretholdes i dine bygninger ved brug af vores Biddle lufttæpper.