Vores produktsortiment

Luft-til-luft varmepumper

Daikins luft-til-luft varmepumper bruger den vedvarende energi i udeluften til effektiv opvarmning og køling af din bolig.

Luft-til-vand lavtemperatur varmepumper

Daikin Altherma lavtemperatur enheder benytter luft-til-vand varmepumpeteknologi til opvarmning og køling, og leverer varmt brugsvand på en yderst energibesparende måde.

Luft-til-vand højtemperatur varmepumper

Med vores energibesparende Daikin Altherma højtemperatur varmepumpe kan du nemt udskifte dit gamle varme- og brugsvandssystem.

Brugsvandsvarmepumper til private boliger

Du vælger markedets mest energieffektive system, når du vælger vores varmepumper til brugsvandsopvarmning til boligen.

Jordvarmepumper

Daikin jordvarmepumper er meget energieffektive, idet de udtrækker varme fra jorden til produktion af varme, køling og varmt brugsvand.

Sky Air

Daikin Sky Air er et totalløsningsklimaanlæg, der leverer opvarmning, køling, ventilation og luftrensning til små og mellemstore bygninger.

VRV

Daikin VRV-systemer leverer en total indeklimaløsning til store eller små bygninger. Et originalt, innovativt og energieffektivt Daikin produkt.

Biddle lufttæpper

Varmetab forebygges og en behagelig atmosfære opretholdes i dine bygninger ved brug af vores Biddle lufttæpper.

Luftbehandlingsenheder og ventilationsanlæg

Daikin kan levere yderst effektive luftbehandlingsenheder til både store og små ventilationsbehov og friskluftcirkulation i hele bygningen.

Chillere og luftsideudstyr

Daikin tilbyder effektive og stabile vandkølede og luftkølede chillere, samt luftbehandlingsenheder og fan coils til alle store og små behov.

Køling

Daikins kølesystemer er teknisk gennemtænkte og udviklet til stabil og effektiv industriel og kommerciel køling

Styresystemer

Med Daikin har du altid fuld kontrol over indeklimaet, uanset om det sker via en central online styring eller via dit bygningsadministrationssystem (BMS).

Løsninger til ethvert klimabehov

Daikin tilbyder det største udvalg af varme- og køleløsninger, der passer til alle miljøer og personlige ønsker og behov. Lær mere om de muligheder, der findes til dig, vælg en løsning.