Vores produktsortiment

Luft-til-luft varmepumpe

Luft-til-luft varmepumper

Opvarm og køl din bolig med en af vores energieffektive luft-til-luft varmepumper, som drives af 1 del el og 3 dele gratis ressourcer fra luften. Se vores udvalg af komfortskabende luft-til-luft varmepumper her.

Luft-til-vand lavtemperatur

Luft-til-vand varmepumper lavtemperatur

Med en Daikin Altherma luft-til-vand lavtemperatur varmepumpe får du en stabil og energieffektiv leverandør af rumopvarmning og varmt brugsvand til dit nybyggeri eller renoveringsprojekt. Se mere her.

Luft-til-vand højtemperatur

Luft-til-vand Hydrosplit varmepumper

Du kan nemt skifte dit gamle system til opvarmning og varmt vand ud med vores energisparende Altherma Hydrosplit varmepumpe.

Jordvarme-til-vand varmepumpe

Jordvarmepumper

Søger du en bæredygtig opvarmningskilde med minimal vedligeholdelse og lave driftsomkostning, kan en jordvarmepumpe fra Daikin være løsningen for dig.

Varmepumpe til varmt brugsvand

Brugsvandsvarmepumper

Du vælger markedets mest energieffektive system, når du vælger Daikin varmepumper til brugsvandsopvarmning i din bolig.

Daikin Altherma HPC

Varmepumpekonvektor Daikin Altherma HPC

Daikin Altherma HPC er en varmepumpekonvektor, der kan erstatte forældede radiatorer og anvendes sammen med gulvvarme. Daikin Altherma HPC er næsten lydløs i drift og har et elegant design, hvilket gør den til det oplagte valg i soveværelser og opholdsrum.

Hybride varmepumpe

Hybridvarmepumpe

En Daikin Altherma hybridvarmepumpe kombinerer på en effektiv måde vedvarende og konventionelle energikilder til rum- og brugsvandsopvarmning samt køling.

Sky Air

Daikin Sky Air

I Daikin Sky Air får du en komplet indeklimaløsning, der leverer opvarmning, køling, ventilation og luftrensning til små og mellemstore bygninger. Lær mere om Daikin Sky Air her.

VRV

VRV

Daikin VRV-systemer leverer en total indeklimaløsning til store eller små bygninger. Et originalt, innovativt og energieffektivt Daikin produkt fra en global markedsleder på området.

Ventilation

Ventilation

Fra små varmegenvindingsanlæg til storstilede luftbehandlingsenheder - Daikin tilbyder en mangfoldighed af løsninger til at levere friske, sunde og behagelige omgivelser i boligen, virksomheden eller til industrien.

Nedkøling

Køling

Daikins kølesystemer er teknisk gennemtænkte og udviklet til stabil og effektiv industriel og kommerciel køling. Læs mere om løsningerne her.

Chillere

Chillere og luftbehandlingsudstyr

Daikin tilbyder effektive og stabile vandkølede og luftkølede chillere, samt luftbehandlingsenheder og fan coils til store og små behov. Lær mere her.

Luftrensning

Luftrensning

Daikin luftrensere reducerer astma- og allergisymptomerne ved at fjerne støv og pollen fra luften, og de værner om dit helbred ved at eliminere bakterier og vira.

Intelligente styresystemer

Styresystemer

Med Daikin har du altid den totale kontrol, uanset om det drejer sig om central online-betjening af klimaet i din bolig eller om bygnings managementsystemer med mange zoner.

Løsninger til ethvert klimabehov

Daikin tilbyder det største udvalg af varme- og køleløsninger, der passer til alle miljøer og personlige ønsker og behov. Lær mere om vores muligheder til dig. Vælg en løsning nedenfor.