header_installers.png

Udvid din virksomhed med Daikin

Vi tilbyder markedets bredeste udvalg af kvalitets varmepumper, klimaanlæg, ventilationsanlæg, proceskølingssystemer og lignende systemløsninger.

Maksimal komfort

Skab et indeklima, der er designet til dine kunders livsstil

Høj kvalitet

Slap af og nyd fordelene ved at installere driftssikre løsninger

Energibesparende

Tilbyd energibesparelser til dine kunder med vores miljøvenlige løsninger

Service

Vi er kendt for vores eftersalgssupport og serviceprogrammer


logo-Sky-Air-A-series-4c.png

Daikin introducerer tre nye markedsledere

Sky-Air-A-series_Web-banner_Hand_930x870_English_no_text.jpg

Løsninger til ethvert miljø

Hos Daikin tilbyder vi det største udvalg af varme- og køleløsninger, der passer til alle miljøer og personlige ønsker og behov. Lær mere om vores muligheder til dig. Vælg en løsning nedenfor.

 

BKF-Klimas tilbud til dig

Hos BKF-Klima ønsker vi at gøre en forskel for vores samarbejdspartnere. Vi har derfor sammensat en række tilbud, som letter hverdagen for dig og din forretning. Kontakt os og gå ikke glip af:

SugarSync: Vores online dokumentarkiv, som bl.a. indeholder aktuelle prislister, danske manualer, brochurer, nyhedsbreve og meget andet.

BKF-Klimas webshop: Afgiv enkelt bestillinger på hyldevarer, se aktuelle lagerbeholdninger og find fakturaer på webordrer.

BKF-Klimas nyhedsbrev: Hold dig orienteret om store og små nyheder fra BKF-Klima. 3-4 gange årligt deler vi informationer om kampagneaktiviteter, prisændringer, produktnyheder m.m. i vores nyhedsbreve.

Daikins virksomhedsportal

Daikins virksomhedsportal giver dig øjeblikkelig adgang til alle de informationer og værktøjer, du har brug for til din installation. Du finder manualer, præsentationer, videoer, produktudvælgesessoftware og meget mere. Du kan bruge denne yderst effektive søgemaskine som et redskab til at besvare spørgsmål og understøtte din virksomhed.

Daikin, det største installatørnetværk i Europa

Stort europæisk netværk og mange års erfaring 

Daikin Europe blev etableret i Europa for mere end 45 år siden og har derfor erfaringen og netværket, der skal til for at skabe innovative løsninger til opvarmning og klimastyring. Vi har markedskendskabet og ressourcerne til at imødekomme dine behov. Med vores eget europæiske udviklingscenter og vores fokus på miljøvenlige produkter, skaber vi indeklimaløsninger i Europa til Europa.

Hold trit med branchenyhederne

Bliv klogere på kølemiddel R32

Vi er din stabile samarbejdspartner

Vi vil ulovligt kølemiddel til livs.

Hent brochuren og bliv klogere.