Skip to main content

Salgsingeniør med produktansvar

Århus Nord eller Ballerup

Salgsingeniør – med produktansvar

Har du erfaring med HVAC-produkter og har du lyst til at have ansvaret for vores Daikin Altherma produkter indenfor luft-til-vand?

Jobprofil

Vi søger en teknisk orienteret medarbejder, der kan drive udviklingen af vores sortiment af Daikin’s luft-til-vand sortiment rettet mod privatmarkedet med base i enten Århus Nord eller Ballerup.

Vi er et ungt og dynamisk team, hvor du vil referere til Business Unit Manager for BKF Klima A/S og i forhold til tekniske kompetencer til den Tekniske Chef. Du får en bred samarbejdsflade med både internt og eksternt, hvilket vil stille store krav til dine evner til at prioritere.

Dit fokus vil ligge på teknisk viden, markedsviden, sortimentsudvikling og support af kunder og kollegaer for at øge vores markedsandele i Danmark på Daikins produkter.

Der vil forekomme sambesøg hos kunder og egne kunder for at skabe tæt relation og vækst, ligesom der kan forekomme besigtigelser af anlæg hos slutbrugere og fælles møder. Hvis du får kontor i Århus Nord, skal du påregne 1-2 dage at være på hovedkontoret i Ballerup om måneden.

Personprofil

Det er et krav, at du besidder en stærk teknisk viden, og at du har såvel erfaring med HVAC-produkter, beregning og projekter, samt at du tidligere har haft salgserfaring.

Du er en målrettet, arbejdsom, serviceminded, gennemslagskraftig salgspersonlighed og holdspiller, der i samarbejde med forhandlere og kollegaer kan skabe resultater på både kort og lang bane. Du er resultatorienteret, har en stor grad af god loyalitet, og en struktureret og detaljeret tilgang til udførelsen af dit job.

Vi forestiller os, at du er

  • udadvendt og imødekommende i din fremtræden
  • ansvarlig og engageret overfor virksomhed og funktion
  • respektfuld og troværdig i din kommunikation og opgaveløsning
  • udviklingsorienteret med kontinuerlig lyst til at forbedre og optimere
  • en god formidler overfor kunder og kollegaer

Du sidder måske i dag som teknisk rådgiver eller teknisk sælger hos en grossist eller virksomhed og ønsker at prøve kræfter med noget nyt. Men du kan også være nyuddannet maskinmester, VVS ingeniør eller komme fra noget helt andet.

Faglige kompetencer

  • Uddannet indenfor HVAC området
  • Erfaring med projektberegning og produktansvar
  • Engelsk i skrift og tale på teknisk niveau

Vi forventer, at du kan læse og tale engelsk på teknisk niveau, og at du håndterer it-værktøjer som en helt naturlig del af hverdagen. Vi anvender AX og Microsoft Office.


Du kan glæde dig til
at blive en del af et specialiseret og dynamisk team med en åben og uformel omgangstone, hvor du får et attraktivt og udfordrende job i en fremtidsorienteret virksomhed med stærk fokus på vækst.

For den rette person vil der være gode muligheder for faglig og personlig udvikling, ligesom du vil have mulighed for at præge den fortsatte udvikling af området. Der tilbydes en attraktiv lønpakke, som forhandles på individuelt niveau.

Virksomheden

BKF-Klima A/S er dansk agent for Daikin, som er verdens største specialiserede producent af klima-løsninger til private hjem, kommercielle og industrielle formål.

BKF-Klima A/S er en del af Beijer Ref koncernens selskaber i Danmark. I 2018 iværksatte vi en ambitiøs vækstplan, som vi har succes med, og nu mangler vi dig på holdet. I 2020 fik BKF-Klima en Gazelle pris og det er vi stolte af. Vi har hovedkontor i Ballerup.

Tiltrædelse

Vi vil gerne have dig med på teamet hurtigst muligt, så send din ansøgning straks.

Motiveret ansøgning samt et CV sendes til: ansog@beijerref.dk

Har du spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte Business Unit Manager Søren Pedersen på +45 7112 5523

 

 

Hjælp til forhandlere

Hjælp til arkitekter og konsulenter