Førende inden for løsninger til klimaanlæg

Førende inden for klimaanlæg

Vores brede sortiment af energibesparende klimaanlæg giver dig køling og opvarmning hele året rundt.

klimaanlæg, energieffektive teknologier for fremtiden

Energieffektive teknologier for fremtiden

Vores køleløsninger er klassificeret med den højeste energieffektivitetsmærkning på markedet. Med hovedvægten lagt på vedvarende energi og innovative teknologier, som vores inverter og varmegenvinding, vil du drage fordelene af en totalløsning, der markant optimerer dit investeringsafkast. Vores bestræbelser på at udvikle miljøvenlige klimaløsninger er din garanti for, at Daikin enhederne ikke blot overholder, men endog er flere år foran de lovpligtige standarder.

klimaanlæg, godt design emura

Godt design går ind i helheden

Der er så mange muligheder, så vi arbejder sammen med dig om at skabe et indeklima, der indgår harmonisk i din indretning.

klimaanlæg optimal komfort

Din komfort er vores prioritet

Vores klimaanlæg gør mere end blot at køle luften. De afbalancerer nøje temperaturen, opvarmningen, fugtighedsniveauerne og luftens renhed for at give dig det mest behagelige klima.

klimaanlæg styringer

Styr dit energiforbrug

Klimastyring skal være enkel, intuitiv, intelligent og energibesparende. Uanset om du er på udkig efter en løsning til din bolig eller din virksomhed, så tilbyder vi en række forskellige systemer, der hjælper dig med at overtage kontrollen over dit indeklima.

Air conditioning split system for one room

Ét rum

 • Splitsystem
 • Forbind 1 indendørsenhed til 1 udendørsenhed
 • Varmer og køler 1 rum
 • Enkel installation
multi-split airconditioning for your home

Bolig

 • Multi-splitsystem
 • Forbind op til 5 indendørsenheder til 1 udendørsenhed
 • Køler, varmer og leverer varmt brugsvand til op til 9 forskellige rum
 • Styr individuelle rum
klimaanlæg til kommercielle bygninger

Kommercielle og industribygninger

 • Direkte ekspansion (DX) og vandbaserede systemer
 • Forbind et ubegrænset antal indendørsenheder til 1 udendørsenhed
 • Køler, opvarmer, ventilerer og leverer varmt brugsvand
 • Styr individuelle zoner og rum
 • Mere end 10 MW kølekapacitet

 

Forskellige designmuligheder til din indretning

wall-mounted.png

Vægmodel

Vores vægmodeller er internationalt anerkendte for deres gode design. Deres slanke og elegante udseende gør klimastyringen til en stilfuld sag.

klimaanlæg gulvmodel

Gulvmonteret

De gulvmonterede modeller fordeler luften fra klimaanlægget eller afgiver strålevarme, ligesom en traditionel radiator. Deres slanke og strømlinede design integreres naturligt i moderne indendørs design.

conceiled-ceiling.png

Skjult loftenhed

Skjulte loftenheder er ideelle til alle rum, da de indgår harmonisk i alle indretninger. De installeres diskret i forsænkede lofter, således at det kun er luftudledningen, der er synlig.

klimaanlæg kassette

Loftkassette

Vores loftkassetter er designet til at give optimal luftgennemstrømning i alle typer af små og store rum, samtidig med at der frigøres væg- og gulvplads. Med det største udvalg på markedet kan vi garantere for en perfekt tilpasning til bygningens indretning.

ceiling-suspended.png

Lofthængt model

Loftophængte kassetter er designet til fleksibilitet. Det er den ideelle løsning til rum, hvor der ikke er forsænkede lofter, eller hvor der er begrænset gulvplads. Individuel flapindstilling og forskellige udledningsvinkler gør det nemt at tilpasse den til enhver indretning.

Klimaanlæg til enhver bygningstype

Uanset om du er husejer, butiksindehaver eller hotelbestyrer, så vil Daikin varmepumper give dig ro i sindet. Begynd dit projekt hos os med at vælge din bygningstype.