Førende inden for løsninger til klimaanlæg

Førende inden for løsninger til klimaanlæg

Takket være vores store udvalg af energibesparende airconditionenheder kan du altid finde en køle- og opvarmningsløsning, der passer til dine behov.

klimaanlæg, energieffektive teknologier for fremtiden

Energieffektive teknologier for fremtiden

Vores køleløsninger er klassificeret med den højeste energieffektivitetsmærkning på markedet. Med hovedvægten lagt på vedvarende energi og innovative teknologier, som vores inverter og varmegenvinding, vil du drage fordelene af en totalløsning, der markant optimerer dit investeringsafkast. Vores bestræbelser på at udvikle miljøvenlige klimaløsninger er din garanti for, at Daikin enhederne ikke blot overholder, men endog er flere år foran de lovpligtige standarder.

Godt design går ind i helheden

Takket være vores store udvalg af indendørsenheder og designmuligheder finder du altid en klimaløsning, der passer til dit hjem.

klimaanlæg optimal komfort

Din komfort er vores prioritet

Vores klimaanlæg gør mere end blot at køle luften. De afbalancerer nøje temperaturen, opvarmningen, fugtighedsniveauerne og luftens renhed for at give dig det mest behagelige klima.

klimaanlæg styringer

Styr dit energiforbrug

Klimastyring skal være enkel, intuitiv, intelligent og energibesparende. Uanset om du er på udkig efter en løsning til din bolig eller din virksomhed, så tilbyder vi en række forskellige systemer, der hjælper dig med at overtage kontrollen over dit indeklima.

Klimaanlæg med splitsystem til ét rum

For ét rum

Et single-split system forbinder én indendørsenhed til én udendørsenhed, så det er nemt at installere, og køling og opvarmning er lige ud ad landevejen.

multisplit klimaanlæg til din bolig

Til hele boligen

Med Daikin luft-til-luft varmepumper kan du tilslutte op til fem indendørsenheder til én udendørsenhed for effektivt at køle eller opvarme op til fem forskellige rum. Temperaturen i hvert rum kan styres uafhængigt.

NYT: Tilslut en varmtvandsbeholder og 3 indendørs enheder til din luft-til-luft varmepumpe.

klimaanlæg til kommercielle bygninger

Til erhvervs- og industribygninger

Daikin Direct Expansion (DX) og det vandbaserede system forbinder et ubegrænset antal indendørs enheder til et udendørs system for køling, opvarmning, ventilation og varmt vand. Temperaturen i de enkelte rum og zoner kan styres uafhængigt.

Forskellige designmuligheder til din indretning

FTXJ-AW_02_001.jpg

Vægmodeller

Daikin vægmodeller fås i en række forskellige typer og konfigurationer, som alle er anerkendt internationalt for deres store værdi og fremragende design.

klimaanlæg gulvmodel

Gulvmodeller

Daikin gulvmodeller indbygges problemfrit i loftet og kan køle eller opvarme flere rum med én indendørsenhed.

conceiled-ceiling.png

Skjult loftenhed

Skjulte loftenheder er ideelle til alle rum, da de indgår harmonisk i alle indretninger. De installeres diskret i forsænkede lofter, således at det kun er luftudledningen, der er synlig.

klimaanlæg kassette

Loftkassette

Vores loftkassetter er designet til at give optimal luftgennemstrømning i alle typer af små og store rum, samtidig med at der frigøres væg- og gulvplads. Med det største udvalg på markedet kan vi garantere for en perfekt tilpasning til bygningens indretning.

ceiling-suspended.png

Lofthængt model

Loftophængte kassetter er designet til fleksibilitet. Det er den ideelle løsning til rum, hvor der ikke er forsænkede lofter, eller hvor der er begrænset gulvplads. Individuel flapindstilling og forskellige udledningsvinkler gør det nemt at tilpasse den til enhver indretning.

Klimaanlæg til enhver bygningstype

Uanset om du er husejer, butiksindehaver eller hotelbestyrer, så vil Daikin varmepumper give dig ro i sindet. Begynd dit projekt hos os med at vælge din bygningstype.