Løsninger til ethvert klimabehov

Hos Daikin tilbyder vi det største udvalg af varme- og køleløsninger, som passer til alle miljøer og personlige ønsker. Lær mere om vores muligheder til dig ved at vælge en løsning.

Vores produktudvalg

LowTemperature_500x330.png

Luft-til-vand lavtemperatur varmepumper

Daikin Altherma lavtemperatur enheder benytter luft-til-vand varmepumpeteknologi til opvarmning, køling og leverer varmt brugsvand på yderst energibesparende måde.

HighTemperature_500x330.png

Luft-til-vand højtemperatur varmepumper

Du kan nemt udskifte dit gamle system til opvarmning og varmt vand med vores energibesparende Daikin Altherma højtemperatur varmepumpe.

AirtoAir_500x330.png

Luft-til-luft varmepumper

Daikins luft-til-luft varmepumper bruger den vedvarende energikilde i udeluften til at opvarme og køle din bolig effektivt.

GroundSource_500x330.png

Jordvarme varmepumper

Daikin jordvarme-varmepumper er meget energieffektive, idet de udtrækker varme fra jorden til levering af opvarmning, køling og varmt brugsvand.

DomesticHotWaterHP_500x330.png

Varmepumper til varmt vand til boligen

Du vælger det mest energieffektive varmtvands opvarmningssystem på markedet, når du vælger vores varmepumper til varmt vand til boligen.

OilBoilers_500x330.png

Kondenserende oliekedler

Daikin leverer den mest effektive oliekedel, der anvender innovativ kondenseringsteknologi, til boligopvarmning og varmt brugsvand.

GasBoilers_500x330.png

Kondenserende gaskedler

Daikins kondenserende gaskedler er energieffektive og nemme at installere, hvilket gør dem ideel til renoveringer og udskiftning af traditionelle gaskedler.

HPConvector_500x330.png

Varmepumpekonvektor

Daikin Altherma HPC er en varmepumpekonvektor, der kombinerer varme og køling i ét produkt.

HotWaterTank_500x330.png

Tanke til varmt brugsvand

Daikins varmepumper og kedler til varmt vand leverer varmt vand efter behov, når som helst. Energieffektiviteten kan optimeres ved tilføjelse af solpaneler.

SkyAir_500x330.png

Sky Air

Daikin Sky Air er et totalløsnings klimaanlæg, der leverer opvarmning, køling, ventilation og luftrensning til mellemstore eller små bygninger.

AHU_500x330.png

Luftbehandlingsenheder og ventilationsanlæg

Daikin kan levere yderst effektiv luftbehandlingsenheder til både store og små ventilationsbehov, friskluftcirkulation over hele bygningen.

ControlSystems_500x330.png

Styresystemer

Med Daikin har du altid den totale kontrol, uanset om det drejer sig om central online-betjening af klimaet i din bolig eller om bygnings managementsystemer med mange zoner.

VRV_500x330.png

VRV

Daikin VRV systemer leverer en total klimaløsning i store eller små bygninger. Et originalt, innovativt og energieffektivt Daikin-produkt.

Chiller_500x330.png

Chillere og luftsideudstyr

Daikin tilbyder effektiv og stabil vandkølede og luftkølede chillere, samt luftbehandlingsenheder og fan coil units til alle store og små behov.

Refrigeration_500x330.png

Nedkøling

Daikins nedkølingssystemer er teknisk gennemtænkt og udviklet til at give stabil og effektiv industriel og kommerciel nedkøling

AirCurtains_500x330.png

Biddle lufttæpper

Varmetab forebygges og en behagelig atmosfære opretholdes i dine bygninger ved brug af vores Biddle lufttæpper.

Icoon Rooftop 2_16x9.png

Tagenheder

Daikins tagenheder er en "plug & play"-pakkeløsning, hvor både den udendørs og den indendørs side er forbundet på forhånd.