Skip to main content

Tag styringen over din bygnings komfort og energiudgifter

Med vores løsninger til kontorer og store bygninger vil du reducere dine driftsomkostninger betydeligt takket være de energieffektive klimaløsninger.

Fokus på din virksomhed

Fokus på din virksomhed

Dit klima er vores prioritet. Med Daikin klimaløsninger kan du og dine medarbejdere arbejde i behageligt indeklima. Vi leverer den mest energieffektive løsning, så du kan fokusere din energi på din virksomhed.

Fokus på din virksomhed

Dit klima er vores prioritet. Med Daikin klimaløsninger kan du og dine medarbejdere arbejde i et behageligt indeklima. Vi leverer den mest energieffektive løsning, så du kan fokusere din energi på din virksomhed.

Investér i din energieffektivitet

Du sparer penge på lang sigt ved investering i en Daikin løsning. Dine varme- og køleudgifter udgør mindst 50 % af dit energiforbrug, hvilket betyder, at installation af en energieffektiv klimaløsning vil få stor indvirkning på dine samlede energiomkostninger.

En komplet løsning til klimastyring i din bygning

Med vores energibesparende varmesystemer og klimaanlæg samt vores bygningsadministrationssystem (BMS) har vi klimaløsningerne til dine kontorer og store bygninger. Lær mere om vores løsninger til din bygning.

Vores sortiment af forskellige indendørsenheder er designet til enkel integration i din kontorindretning.

Nem opgradering eller udskiftning af din eksisterende klimaløsning.

Daikin enheder anses for værende "klar-til-udskiftning". Med store energibesparelser og minimale installationsomkostninger har du hurtigt tjent din investering hjem.

Genbrug af eksisterende rør og ledninger til kontorer og store bygninger

Vores løsninger til kontorer og store bygninger er designet til hurtig installation og genbrug af eksisterende rørføringer og ledninger for at undgå ekstra udgifter og gøre nedetiden så kort som muligt.

Minimerer installationsomkostningerne, til kontorer og store bygninger

Daikins helt flade kassetter er fleksible og passer lige præcis i standard loftfliser og minimerer installationsomkostningerne.

Kan integrere dit 3-parts udstyr, til kontorer og store bygninger

Intelligent Touch Manager er et virksomheds styringssystem, hvori dit tredjepartsudstyr kan integreres.

Fra små kontorer til store skyskrabere

Uanset om projektet er stort eller lille, har vi varme- og køleløsningerne, der passer til bygningen. Find den rigtige løsning ved at vælge din bygnings størrelse eller behov.

 
 • Små kontorer

  Vores Sky Air løsning er ideel til mindre rum med separate styringer til hver enkel enhed.

 • Mellemstore kontorbygninger

  Vores VRV-løsninger kan opfylde alle dine indeklimabehov. Ideel til små og mellemstore rum med mulighed for at styre dine enheder centralt eller individuelt.

 • Store kontorbygninger og skyskrabere

  Chillere og luftsideudstyr er den optimale løsning til mellemstore til store rum, og de dækker alle klimabehov ved brug af et centralt styringssystem.

 • Store kontorforhaller

  Biddle lufttæpper forbedrer indeklimaets stabilitet ved at mindske tabet fra varme- og klimaanlæg. Biddle lufttæpper øger energieffektiviteten med op til 72 %.

 • Intelligente styringer

  Med Business Management System og intelligent Touch Manager kan du styre dit klima uanset tid og sted. Vælg mellem centrale eller lokale styringer, indstil timerprogrammer, optimer energiforbruget med vores energistyringsværktøjer og integrer problemløst tredjepartsudstyr.

 • Frisk luft

  Få frisk og sund luft ind med vores luftbehandlingsenheder. De er ideelle til mellemstore til store arealer og er kompatible med alle Daikin løsninger, der bruger vores klimaanlæg.

bg-image

Claerhout Communication House office case

Read about why advertising agency Claerhout Communication House opted for our VRV total solution for their new open landscape office building.

bg-image

Velocity - case

Læs hvordan Daikin har hjulpet Velocity med at være mere grøn med installationen af Daikin VRV-varmegenindvindingssystem.

  bg-image

  VMD business centre - case

  Oplev hvordan hvordan vores varmepumper har leveret en komplet klimaløsning i den højeste bygning i Kroatien.

  bg-image

  Crystal tower - case

  Oplev hvordan Daikan leverer en moderne, energieffektiv og alsidig klimaanlægsløsning for hele bygningen.

   bg-image

   Torre Serenissima - case

   Torre Serenissima er en 11 etage høj kontorbygning, der fungerer som hovedkvarter for Brescia Padova-motorvejen i Verona, Italien. Torre Serenissima var udstyret med et gammelt R-22-kølesystem og blev opgraderet med mere energieffektivitet og komfort.

   bg-image

   Vi er til for dig

   Et velholdt HVAC-system tilfører værdi og kontinuitet. Når du tager skridt til at forlænge dit anlægs levetid, sikres det, at dine ansattes produktivitet og sundhed aldrig bliver udsat.

   Lær mere

   Hjælp til forhandlere

   Hjælp til arkitekter og konsulenter