Tag styringen over komforten og energiudgifterne i dine store bygninger

Tag styringen over din bygnings komfort og energiudgifter

Med vores løsninger til kontorer og store bygninger vil du reducere dine driftsomkostninger betydeligt takket være de energieffektive klimaløsninger.

Fokus på din virksomhed

Dit klima er vores prioritet. Med Daikin klimaløsninger kan du og dine medarbejdere arbejde i behageligt indeklima. Vi leverer den mest energieffektive løsning, så du kan fokusere din energi på din virksomhed.

Fokus på din virksomhed

Dit klima er vores prioritet. Med Daikin klimaløsninger kan du og dine medarbejdere arbejde i et behageligt indeklima. Vi leverer den mest energieffektive løsning, så du kan fokusere din energi på din virksomhed.

Investér i din energieffektivitet

Du sparer penge på lang sigt ved investering i en Daikin løsning. Dine varme- og køleudgifter udgør mindst 50 % af dit energiforbrug, hvilket betyder, at installation af en energieffektiv klimaløsning vil få stor indvirkning på dine samlede energiomkostninger.

energyefficiency_offices.png

En komplet løsning til klimastyring i din bygning

Med vores energibesparende varmesystemer og klimaanlæg samt vores bygningsadministrationssystem (BMS) har vi klimaløsningerne til dine kontorer og store bygninger. Lær mere om vores løsninger til din bygning.

1 5 4 2 3 6 building.jpg

1. Indgang & reception

  • Minimer varm og kølig lufttab via indgangen med vores Biddle lufttæpper og opnå op til 72% besparelser ved at tilslutte dem til vores varmepumper fremfor elektriciteten.
  • Intelligente programmer forenkler klimastyring i hele bygningen og vores bygningsadministrationssystem (BMS) muliggør integration og styring af alle bygningens faciliteter (opvarmning, køling, elektricitet, belysning, elevatorer osv.)

2. Kontorlokaler

  • De unikke, helt flade kassetter integreres problemløst i falske lofter og deres stille drift forstyrrer ikke kontorfreden.
  • Få frisk og sund luft, som er fri for skimmel og allergener.

3. Konferencelokale

  • Installer gulvvarme i lokaler med højt til loftet, for at sikre varme i gulvhøjde.

4. Køkken & badeværelser

  • Integrer enkelt varme brugsvandsløsninger til køkkener og badeværelser.

5. Serverrum

  • Pålidelig infrastrukturkøling ned til -20°C til dit serverrum.

6. Mødelokaler

  • Det intelligente øje dirigerer luftstrøm væk fra personer og skifter automatisk enheden over på energibesparende drift eller slukker den, når den observerer, at der ikke er nogen tilstede i lokalet.

Vores sortiment af forskellige indendørsenheder er designet til enkel integration i din kontorindretning.

Kassette, kontorer og store bygninger

Kassette

Vores loftkassetter er designet til at give optimal luftgennemstrømning i alle typer af små og store rum, samtidig med at der frigøres væg- og gulvplads. Med det største udvalg på markedet kan vi garantere en perfekt tilpasning til bygningens indretning.

Opdag vores helt flade kassetter

Opdag vores round flow-kassetter

kontorløsning, enhed skjult i loftet

Skjult loftenhed

Skjulte loftenheder er ideelle til alle typer af interiør, da de indgår harmonisk i alle indretninger. De installeres diskret i nedsænkede lofter, således at det kun er luftudledningen, der er synlig.

vægmodel til kontorer

Vægmodel

Vores vægmodeller er internationalt anerkendte for deres design. Deres slanke og elegante udseende gør klimastyringen til en stilfuld sag.

Loftsophængt til kontorer og store bygninger

Lofthængt model

Lofthængte kassetter er designet til fleksibilitet. Det er den ideelle løsning til rum uden nedsænkede lofter eller rum med begrænset gulvplads. Individuel flapindstilling og forskellige udblæsningsvinkler gør det nemt at tilpasse den til enhver indretning.

Gulvmodel til kontorer og store bygninger

Gulvmodel

Gulvmodeller er ideelle til rum med højt til loftet. Deres placering nær gulvet er optimal til opvarmning eller køling i gulvhøjde.

Nem opgradering eller udskiftning af din eksisterende klimaløsning.

Daikin enheder anses for værende "klar-til-udskiftning". Med store energibesparelser og minimale installationsomkostninger har du hurtigt tjent din investering hjem.

replacement_logo.png
Genbrug af eksisterende rør og ledninger til kontorer og store bygninger

Vores løsninger til kontorer og store bygninger er designet til hurtig installation og genbrug af eksisterende rørføringer og ledninger for at undgå ekstra udgifter og gøre nedetiden så kort som muligt.

Minimerer installationsomkostningerne, til kontorer og store bygninger

Daikins helt flade kassetter er fleksible og passer lige præcis i standard loftfliser og minimerer installationsomkostningerne.

Kan integrere dit 3-parts udstyr, til kontorer og store bygninger

Intelligent Touch Manager er et virksomheds styringssystem, hvori dit tredjepartsudstyr kan integreres.

Fra små kontorer til store skyskrabere

Uanset om projektet er stort eller lille, har vi varme- og køleløsningerne, der passer til bygningen. Find den rigtige løsning ved at vælge din bygnings størrelse eller behov.

 
office-small-710x460.png

Små kontorer

Vores Sky Air løsning er ideel til mindre rum med separate styringer til hver enkel enhed.

Springbok_Daikin17_MarieMero-229.png

Mellemstore kontorbygninger

Vores VRV-løsninger kan opfylde alle dine indeklimabehov. Ideel til små og mellemstore rum med mulighed for at styre dine enheder centralt eller individuelt.

Office-large-710x460.png

Store kontorbygninger og skyskrabere

Chillere og luftsideudstyr er den optimale løsning til mellemstore til store rum, og de dækker alle klimabehov ved brug af et centralt styringssystem.

Office-lobby-710x460.png

Store kontorforhaller

Biddle lufttæpper forbedrer indeklimaets stabilitet ved at mindske tabet fra varme- og klimaanlæg. Biddle lufttæpper øger energieffektiviteten med op til 72 %.

offices-controls.png

Intelligente styringer

Med Business Management System og intelligent Touch Manager kan du styre dit klima uanset tid og sted. Vælg mellem centrale eller lokale styringer, indstil timerprogrammer, optimer energiforbruget med vores energistyringsværktøjer og integrer problemløst tredjepartsudstyr.

freshair.png

Frisk luft

Få frisk og sund luft ind med vores luftbehandlingsenheder. De er ideelle til mellemstore til store arealer og er kompatible med alle Daikin løsninger, der bruger vores klimaanlæg.

Immogra office

Immogra case

Read how Daikin’s VRV IV system delivers modern aesthetics with invisible integration of HVAC.

Claerhout Communication House office case

Read about why advertising agency Claerhout Communication House opted for our VRV total solution for their new open landscape office building.

Claerhout Communication house
Velocity

Velocity - case

Læs hvordan Daikin har hjulpet Velocity med at være mere grøn med installationen af Daikin VRV-varmegenindvindingssystem.

VMD business centre - case

Oplev hvordan hvordan vores varmepumper har leveret en komplet klimaløsning i den højeste bygning i Kroatien.

VMD business centre
Crystal Tower

Crystal tower - case

Oplev hvordan Daikan leverer en moderne, energieffektiv og alsidig klimaanlægsløsning for hele bygningen.

Torre Serenissima - case

Torre Serenissima er en 11 etage høj kontorbygning, der fungerer som hovedkvarter for Brescia Padova-motorvejen i Verona, Italien. Torre Serenissima var udstyret med et gammelt R-22-kølesystem og blev opgraderet med mere energieffektivitet og komfort.

Torre Serenissima
supplier_serviceprovider1200x340.jpg
 

Vi er til for dig

Et velholdt HVAC-system tilfører værdi og kontinuitet. Når du tager skridt til at forlænge dit anlægs levetid, sikres det, at dine ansattes produktivitet og sundhed aldrig bliver udsat.

Lær mere