Daikin | Innovative og førende teknologier

Innovative og markedsførende teknologier

Hos Daikin er vi passionerede omkring det at finde løsninger på problemer, der relaterer til den luft vi lever i. Udforsk vores klimaforbedringsteknologier.

IAQ banner image for hero 1670x860.jpg

Velbehag er en mundfuld frisk luft

Vi bruger i gennemsnit 90 % af vores tid indendørs – uanset om vi arbejder, handler eller nyder kvalitetstid med dem vi holder af. Derfor har det aldrig været vigtigere for vores velbefindende at levere frisk, ren luft til indendørsområdet.

header_bluevolution_710x460.jpg

Bluevolution

Bluevolution er næste generation af vores produktsortiment, som bruger kølemiddel R-32 og leverer høj energieffektivitet og har en lav miljøpåvirkning.

header-vrv-v2.png

Variabel kølemiddelvolumen

Variabel kølemiddelvolumen (VRV) er verdens første multi-split klimaanlæg beregnet til kommercielle bygninger

header-heating-domestic-hot-water.png

Daikin Altherma

Med mere end 55 års erfaring med udvikling af varmepumpeteknologi tilbyder Daikin et udvalg af varmepumper, som reducerer driftsudgifterne og leverer høj energieffektivitet.

seasonal_efficiency.jpg

Årsbaseret virkningsgrad

En helt ny metode til udvikling og lancering af mere energieffektive teknologier for HVAC-R produkter for at imødekomme og overgå de lovpligtige krav.

inverter_technology.jpg

Inverterteknologi

En innovativ teknologi, som maksimerer energieffektiviteten og leverer behagelige temperaturer året rundt.

EDC-header.png

Europæisk udviklingscenter (EDC)

Vi udfører undersøgelser og udvikler de nyeste klimaændrings teknologier på det europæiske marked.

compressor.jpg

Daikin kompressorer

Daikin har altid været en pioner inden for udviklingen af kompressorteknologi og kan nu tilbyde et stort udvalg af sving- , scroll- og enkelskruekompressorer.

shirudo_logo_2x1.png

Shîrudo-teknologi

Med Shîrudo-teknologi tager dit R-32 VRV-system sig af de små rum i din bygning, uden behov for yderligere foranstaltninger fra din side. Find ud af hvordan Shîrudo-teknologi leverer maksimal fleksibilitet, klar til brug.

replacementtechnology-710x460.png

Udskiftningsteknologi

Opdater dit system, så energieffektiviteten forbedres og energiomkostningerne sænkes, og undgå uventede nedbrud, så der leveres stabil komfort året rundt.