FTXM-M_01_header_02.png

Oplev det perfekte klima med Daikin

Med mere end 95 års erfaring i klimaanlæg og løsninger til klimastyring ved vi, at det perfekte klima kræver mere end blot opvarmning og køling.

Maksimal komfort

Design dit indeklima efter din livsstil

Høj kvalitet

Slap af og nyd fordelene ved stabile løsninger

Energibesparende

Spar på energiregningen med vores miljøvenlige løsninger

Intelligent styring

Styr dit indeklima, uanset hvor du befinder dig med vores intelligente programmeringsteknologier


bg_header.jpg

Institut Pasteur de Lille evaluerede effektiviteten af Daikins luftrensere mod luftvejsvira

Daikins luftrensere er en yderligere foranstaltning i kampen mod luftvejssygdomme. Læs mere om resultaterne af test udført på den humane coronavirus HCoV-229E og influenza H1N1 af Institut Pasteur de Lille.

Daikin Streamer

Tilskudsberettigede modeller

Overvejer du at erstatte dit gas- eller oliefyr med en varmepumpe? Så har vi et bredt sortiment af tilskudsberettigede luft-til-vand og væske-til-vand/jordvarmepumper. Daikin Altherma 3 LT, Daikin Altherma 3 GEO og nyheden Daikin Altherma 3 H HT giver dig hver især en stærk og fremtidssikret alt-i-en løsning til rum- og brugsvandsopvarmning. Med flotte energimærker på hhv. A++ for Daikin Altherma 3 LT og Daikin Altherma 3 H HT og A+++ for Daikin Altherma GEO (ved fremløbstemperaturer på 55°C) står alle modeller stærkt i kampen om tilskudskronerne.

Klik på bannerne og bliv klogere på, hvilken løsning, der passer bedst til dig og dine behov.

Kontakt desuden din lokale Daikin forhandler og lad ham hjælpe dig til en skræddersyet løsning til dig. 
Find din Daikin Forhandler >>

Boligforbedrings-tilskuddet til udskiftning af olie- og gasfyr med varmepumpe, som åbnede den 7. april 2021 er tømt og lukket for yderligere ansøgninger!

Kun 13 timer og 8600 ansøgninger tog det før årets første tilskudspulje var tømt. Næste runde forventes åbnet efter sommerferien. Er du en af de mange, der forgæves sad i kø? Har du mulighed for enten at afvente og forsøge igen ved næste åbning eller udnytte håndværkerfradraget til at dække arbejdslønnen.

Hvem kan få tilskud?

Du kan få et betragteligt tilskud til udskiftning af dit varmesystem, hvis du skifter fra olie- eller gasfyr til en luft-til-vand eller væske-til-vand/jordvarmepumper med energimærke A++ eller A+++ ved fremløbstemperaturer på 55°C.

Hvad er nyt i 2021?

Først-til-mølle-princippet gælder fortsat, men til gengæld åbnes der for ansøgning 3 gange i år. Beløbet du kan ansøge om er reduceret med 2-3.000 kr., men til gengæld er puljen større, så flere kan få.

Hvordan ansøger du?

Du har 2 muligheder – Du kan gøre det hele selv (og måske være heldig, at din forhandler kan hjælpe dig), eller du kan få hjælp fra vores samarbejdspartner.

Gør-det-selv ansøgning

Vælger du denne løsning, skal du som slutbruger selv ansøge via dit Nem-ID. Du har selv ansvaret for at indsende den korrekte dokumentation og holder selv øje med puljeåbning og frister.

Læs mere om forudsætninger og ansøgningsprocedure og hold øje med åbning af nye puljer her: https://sparenergi.dk/forbruger/boligen/tilskud

Få hjælp til ansøgningsprocessen

Hvis du og din forhandler føler, at ansøgningsprocessen er for uoverskuelig, kan du også mod et mindre gebyr købe dig til hjælp og få vished om, at ansøgningen er korrekt udarbejdet og indsendes rettidigt.

Læs mere om denne løsning og beregn dit tilskud her: http://bit.ly/HjælpTilTilskudssøgning

Nyheder

Andre kiggede også på

Vi dækker alle behov

Uanset om du er villaejer, sommerhusejer, kolonihavehusejer e.lign. eller om du har gang i et renoveringsprojekt eller skal bygge nyt, så har Daikin løsningen, der dækker dine varme- og kølebehov. Kig nærmere på vores løsningsmuligheder til private herunder.

Daikin Emura innovation

Innovation er ensbetydende med kontinuerlig forbedring

Vi er overbeviste om, at der altid er plads til forbedringer. Og denne overbevisning er drivkraften bag alt, hvad vi foretager os hos Daikin. Fra mindre forbedringer i produktionsprocessen til store gennembrud, der medfører 70 % energibesparelser - Det er vores mål at inspirere til teknologisk forandring. Med vores eget europæiske udviklingscenter og vores fokus på miljøvenlige produkter skaber vi klimaløsninger i Europa til Europa.

Løsninger til ethvert miljø

Hos Daikin tilbyder vi det største udvalg af varme- og køleløsninger og vores løsninger passer til alle miljøer og personlige ønsker. Lær mere om vores løsninger til dig ved at vælge en løsning nedenfor.

 

Opvarmning og varmepumper

Klimaanlæg

Luftrensning

Brugsvandsopvarmning

Daikin styresystemer