FTXM-M_01_header_02.png

Oplev det perfekte klima med Daikin

Med mere end 90 års erfaring i klimaanlæg og løsninger til klimastyring ved vi, at det perfekte klima kræver mere end blot opvarmning og køling.

Maksimal komfort

Design dit indeklima efter din livsstil

Høj kvalitet

Slap af og nyd fordelene ved stabile løsninger

Energibesparende

Spar på energiregningen med vores miljøvenlige løsninger

Intelligent styring

Styr dit indeklima, uanset hvor du befinder dig med vores intelligente programmeringsteknologier


Varmepumpe til fritidshus

Fritidshuskampagne

Er du klar til at åbne dørene til dit fritidshus og byde næste sæson indendørs? Eller skal træværk og vinduer lige have et nyt lag maling først? Hvad med dit varmesystem? Fungerer det efter hensigten eller fosser varmekronerne ud i ingenting, fordi det er gammelt og udrangeret? Ville det ikke være meget rart med en opdatering, så du kan få ro på varmeregningen og bruge pengene på de sjovere ting i livet? Ja og ligefrem få øget komfortniveauet i fritidshuset.

Vores luft til luft varmepumper egner sig perfekt til fritidshuse. Du får både varme og køling i en enhed og kan endda skrue væsentligt ned for varmeregningen.

Vores forhandlere vil gerne hjælpe dig godt igang med den kommende sæson og kører derfor i perioden april-juni kampagne på Daikin Caldo og Daikin Emura varmepumperne.

Kontakt din lokale Daikin forhandler og få et godt tilbud. 

Den lille Caldo

Den lille luft til luft varmepumpe Caldo er det perfekte valg til dit friitidshus. Varmepumpen hører med sine kun 78 cm i længden i str. 20 og 25 til markedets mindste varmepumper. At den er lille betyder dog ikke, at den er ineffektiv, for den sniger sig helt op på en SCOP på 4,78.

Læs mere om Caldos øvrige kvaliteter her >> 

ImgslideCaldo.jpg

Formskønne Emura

Den formskønne luft til luft varmepumpe Emura er det rigtige valg til dig, der søger en anderledes varmepumpe. Den afrundede, stilrene form adskiller sig fra markedets øvrige varmepumper. Den passer smukt ind i enhver bolig og så leverer den en flot SCOP på 4,60, så der er også besparelser at hente.

Læs mere om Emura her >> 

ImgslideEmura.jpg

Produktnyheder

Når temperaturen falder til under frysepunktet, er det vigtigt at have det rigtige varmesystem til at opretholde et ideelt indendørsklima.

>> Læs mere

Altherma 3 er vores banebrydende revolution indenfor luft til vand varmepumper. Altherma 3 tilbyder enestående komfortniveauer, energieffektivitet, stabilitet og intuitive styringsmuligheder.

>> Læs mere

 

 

Vi dækker alle behov

Uanset om du er villaejer, sommerhusejer, kolonihavehusejer e.lign. eller om du har gang i et renoveringsprojekt eller skal bygge nyt, så har Daikin løsningen, der dækker dine varme- og kølebehov. Kig nærmere på vores løsningsmuligheder til private herunder.

Daikin Emura innovation

Innovation er ensbetydende med kontinuerlig forbedring

Vi er overbeviste om, at der altid er plads til forbedringer. Og denne overbevisning er drivkraften bag alt, hvad vi foretager os hos Daikin. Fra mindre forbedringer i produktionsprocessen til store gennembrud, der medfører 70 % energibesparelser - Det er vores mål at inspirere til teknologisk forandring. Med vores eget europæiske udviklingscenter og vores fokus på miljøvenlige produkter skaber vi klimaløsninger i Europa til Europa.

Løsninger til ethvert miljø

Hos Daikin tilbyder vi det største udvalg af varme- og køleløsninger og vores løsninger passer til alle miljøer og personlige ønsker. Lær mere om vores løsninger til dig ved at vælge en løsning nedenfor.

 

Opvarmning og varmepumper

Klimaanlæg

Luftrensning

Brugsvandsopvarmning

Styresystemer