Skip to main content

Få inspireration og bliv klogere med Daikin

Lad dig inspirere af Daikins varmepumper – se, lær og undersøg, hvordan vores løsninger kan transformere dit hjem.

Daikin Emura, designløsning til boliger – Milano

Lad os se nærmere på denne lejlighed i det centrale Milano, der er kendt som Italiens design- og modehovedstad. Lagde du mærke til den nye, hvide Daikin Emura på væggen? Den har et elegant design, som smukt går i ét med indretningen.

Daikin Emura-installation udendørs
Dakin installeret udendørs

Familien Maurer – Stuttgart

Alle, der opvarmer sit hus med en varmepumpe, bidrager aktivt til beskyttelse af klimaet. Det er et bæredygtigt, miljøvenligt opvarmningssystem, der endda kan levere køling.

Dakin installeret udendørs

Familien Weinmann

Tidspunktet for opgradering til et nyt, klimavenligt opvarmningssystem har aldrig været bedre: Høje statstilskud til modernisering af varmeanlæg og moderne varmepumpesystemer, der med høje fremløbstemperaturer sikrer pålidelig opvarmning selv i ældre bygninger, gør dette muligt.

Vil du læse om flere familier?

Mere information

Du kan få råd fra en af Daikins installatører, personalet i en butik eller i vores online løsningstest om, hvilken type varmepumpe der passer bedst til dit hjem.

De fleste varmepumper består af en indendørs og udendørs enheder. Hver enhed udsender lyd, når den er i drift, og den lyd måles i dBA og udtrykkes på en skala fra 0 dBA til 140 dBA.

Lydniveauet inkluderer specifikationer for både lydeffekt og lydtryk.

Lydeffektniveauet er lydniveauet målt direkte ved kilden.

Lydtryksniveauet er lydtrykket målt på en specifik afstand fra lydkilden (som regel 1,5-2 meter).

Daikins indendørsenheder genererer som regel et lydtryksniveau på cirka 30 dBA, hvilket svarer til lyden af en hvisken.

Eftersom udendørsenheder fås i mange flere forskellige størrelser, ligger lydtryksniveauet mellem 40 dBA og 62 dBA, som svarer til lyden af henholdsvis fuglekvidder og en normal samtale.

En varmepumpe har typisk en levetid på mellem 15 og 20 år, men det afhænger af flere forskellige faktorer. For eksempel vedligeholdelse. Selvom varmepumper ikke kræver så meget vedligeholdelse, kan en årlig kontrol udført af din installatør eller servicepartner bidrage til at forlænge dens levetid.

No! Furthermore, our air-to-air heat pumps (also known as air conditioners) can help reduce the symptoms of allergies. Daikin integrates multiple filters in all its air conditioning units: titanium deodorising filters, silver allergen filters and flash streamers remove dust and capture bacteria. With proper air conditioning maintenance, and as long as they are cleaned regularly, these filters will provide cleaner, healthier air for everyone to breathe.

 

Hvordan virker en luftrenser?

En luftrenser kan fjerne partikler, allergener og andre urenheder i luften. Ved hjælp af en kombination af teknologier, som fx elektrostatiske HEPA-filtre, aktive kulfiltre og ionisering, kan luftrensere være med til at fange og neutralisere forurenende partikler, så luften bliver betydeligt renere.

5 fordele ved at bruge en luftrenser

Der er mange fordele ved at have en luftrenser derhjemme eller på kontoret, bl.a.:

- Luftkvaliteten forbedres, fordi forurenende partikler som fx støv, pollen, svampesporer, røg og skæl fra husdyr fjernes fra luften.

- Astma- og allergisymptomer reduceres, fordi allergenern fjernes fra luften.

- Lugte fra fx røg, mad og kemikalier fjernes ved hjælp af aktive kulfiltre og andre rensende teknologier.

- Din søvn forbedres, hvilket er en af de største fordele ved en luftrenser. Den skaber et renere indeklima og gør det mere behageligt at sove, fordi den fjerner forurenende partikler og allergener fra luften.

- Når forurenende partikler og allergener fjernes fra luften i hjemmet eller på kontoret, skabes der et mere behageligt indeklima.

Ja, varmepumper kan tilsluttes både til gamle og nye radiatorer.

Hvis du har eksisterende radiatorer derhjemme, kan højtemperatur varmepumper eller hybridvarmepumper (hvis du udskifter en gaskedel) sagtens tilsluttes til disse ved hjælp af de eksisterende rør, så du slipper for at udskifte radiatorerne eller få udført ekstra arbejde.

Et effektivt ventilationssystem kan bidrage til at sænke dine faste udgifter på fire måder. De er som følger:

1) Energibesparelser: Et HRV-system (som er den mest effektive måde at sænke omkostningerne på) sænker energiforbruget. Det overfører varme fra udsugningsluften til indblæsningsluften på en måde, som opretholder en stabil temperatur. Det mindsker behovet for opvarmning og sænker energiomkostningerne.

2) Lavere opvarmnings- og kølebelastning: Ved at udskifte den dårlige indendørsluft med frisk luft udefra er ventilationssystemet med til at reducere HVAC-systemets opvarmnings- og kølebelastning. Det er med til at forlænge HVAC-udstyrets levetid. Derudover sænker det vedligeholdelsesomkostningerne.

3) Mindsket allergi og astma: Et centralt Duco HRV-system bidrager til at mindske symptomerne på allergier og astma markant ved at fjerne sundhedsskadelige partikler fra luften.

4) Lave vedligeholdelsesomkostninger: Duco-systemet har lave vedligeholdelsesomkostninger og består af kvalitetsmaterialer og avanceret teknologi, som gør det slidstærkt og sikrer en lang levetid.

Interesseret i mere?