Skip to main content

Daikins EMEA Udviklingscenter (EDC)

Investering i innovation

EDC’s mission

EDC’s mission

Vi sigter mod at være ledere inden for forskning og udvikling på det globale opvarmningsmarked ved at levere innovative HVAC-R-løsninger, som overholder de nyeste miljøkrav.

EDC Logo

EDC’s vision

Hvert fremskridt begynder som et design. Et design bliver til en prototype, som vurderes, forbedres og godkendes for at blive til et slutprodukt. Dette slutprodukt bliver derefter sat på markedet, hvor det overvåges og undersøges med henblik på fremtidige forbedringer. Kort sagt repræsenterer denne proces, hvad EDC egentligt handler om.

EDC er dér, hvor Daikin laver håndgribelig forskning om til fremtidens teknologier for klimaændring. Med hovedsæder i Ostend og Gent (Belgien) og datterselskaber i Güglingen (Tyskland), Plzen (Tjekkiet), Istanbul (Tyrkiet) og Mantova (Italien), er EDC et internationalt netværk, som arbejder for innovation i HVAC-R-branchen via forskning og udvikling.

EDC, med dets brede erfaring i udvikling af de nyeste opvarmningsløsninger, er i dag Daikins basis udviklingscenter for afprøvning og skabelse af nye opvarmningsteknologier og produkter for Europa, Mellemøsten og Afrika (EMEA).

EDC’s vision

Investering i vores personale og infrastruktur

Vi har investeret næsten 13 millioner euro i teknologi og infrastruktur for at kunne oprette EDC. Ved at opdatere eksisterende faciliteter med nye højteknologiske testrum, er EDC stedet, hvor vores produkters ydeevne bliver evalueret, så vores produkter kan give komfort, energieffektivitet og stabilitet under alle klimaforhold.

Der er forskellige afdelinger i EDC, deriblandt Produktudvikling, Stabilitet og Overensstemmelse. Hver af disse afdelinger bliver ledet af ingeniører med meget forskellig baggrund, som herved får mulighed for at samarbejde om at udforme HVAC-R-branchens fremtid.

Hjælp til forhandlere

Hjælp til arkitekter og konsulenter