Vores produktsortiment

Luft-til-luft varmepumpe

Luft-til-luft varmepumper

En luft-til-luft varmepumpe henter energi udefra og omdanner energien, så den kan bruges til enten opvarmning eller nedkøling. Se udvalget af Daikin her.

Luft-til-vand lavtemperatur

Luft-til-vand varmepumper

Med en Daikin luft-til-vand varmepumpe fra serien Altherma er du sikret en stabil og energieffektiv kilde til både opvarmning og nedkøling. Se mere her.

Luft-til-vand højtemperatur

Luft-til-vand varmepumper HT

Med vores energibesparende Daikin Altherma højtemperatur varmepumpe kan du nemt udskifte dit gamle varme- og brugsvandssystem.

Varmepumpe til varmt brugsvand

Brugsvandsvarmepumper

Du vælger markedets mest energieffektive system, når du vælger Daikin varmepumper til brugsvandsopvarmning i din bolig.

Jordvarme-til-vand varmepumpe

Jordvarmepumper

Søger du en bæredygtig opvarmningskilde med minimal vedligeholdelse og lave driftsomkostning, kan en jordvarmepumpe fra Daikin være løsningen for dig.

Sky Air

Sky Air

Daikin Sky Air er et totalløsningsklimaanlæg, der leverer opvarmning, køling, ventilation og luftrensning til små og mellemstore bygninger.

VRV

VRV

Daikin VRV-systemer leverer en total indeklimaløsning til store eller små bygninger. Et originalt, innovativt og energieffektivt Daikin produkt.

Biddle lufttæppe

Biddle lufttæpper

Varmetab forebygges og en behagelig atmosfære opretholdes i dine bygninger ved brug af vores Biddle lufttæpper.

Ventilation

Ventilation

Fra små varmegenvindingsanlæg til storstilede luftbehandlingsenheder - Daikin tilbyder en mangfoldighed af løsninger til at levere friske, sunde og behagelige omgivelser i boligen, virksomheden eller til industrien.

Chillere

Chillere og luftsideudstyr

Daikin tilbyder effektive og stabile vandkølede og luftkølede chillere, samt luftbehandlingsenheder og fan coils til alle store og små behov.

Nedkøling

Køling

Daikins kølesystemer er teknisk gennemtænkte og udviklet til stabil og effektiv industriel og kommerciel køling

Intelligente styresystemer

Styresystemer

Med Daikin har du altid den totale kontrol, uanset om det drejer sig om central online-betjening af klimaet i din bolig eller om bygnings managementsystemer med mange zoner.

Løsninger til ethvert klimabehov

Daikin tilbyder det største udvalg af varme- og køleløsninger, der passer til alle miljøer og personlige ønsker og behov. Lær mere om vores muligheder til dig. Vælg en løsning nedenfor.