Skip to main content

Inverterteknologi fra Daikin

Udviklet for at du kan spare på energien.

inverterteknologi

Udryd energispild

Klimaanlæg og varmepumper opretholder settemperaturen med køling, når rumtemperaturen overstiger settemperatur, og med opvarmning, når rumtemperaturen når under settemperaturen.

I stedet for at bruge energi til start og stop justerer inverteren motoromdrejningerne ved enten at øge eller sænke dem, så den kører konstant og mere effektivt på lang sigt. Ved at bevare en konstant rytme reducerer vores inverterteknologi forbruget op til 30 % i sammenligning med traditionelle on/off-systemer.

Vores inverterteknologi er sammenlignelig med løb. Du bruger mere energi på at sprinte og stoppe end at løbe i en konstant hastighed.

Klimaanlæg af ikke-inverter typen

Klimaanlæg uden inverter

Når en enhed arbejder efter et mønster med stop/start, dvale, stop/start, dvale, bruger den mere energi.

Klimaanlæg med inverter

Klimaanlæg med inverter

Når en passende rytme opretholdes, arbejder enheden uden at spilde energi.

Kontinuerlig komfort med et stabilt klima

Inverteren justerer kontinuerligt køle- og opvarmningsudledningen, så det tilpasses rummets temperatur. Kombineret med færre starter, vedligeholder den kontinuerligt den ideale temperatur.

Reducer dit energiforbrug med helt op til 30 %

Inverteren overvåger den omgivende temperatur, og justere den, når det er nødvendigt. I stedet for at bruge energi til start og stop justerer inverteren motoromdrejningerne, så enheden kører konstant og mere effektivt på lang sigt.

Hjælp til forhandlere

Hjælp til arkitekter og konsulenter