Skip to main content

Energibesparende klimaanlæg til boligen

Med over 90 års erfaring tilbyder Daikin de mest komfortable, energibesparende og pålidelige klimaløsninger, der findes på markedet.

bg-image

Energieffektive teknologier for fremtiden

Vores køleløsninger er klassificeret med mærkning for markedets højeste energi effektivitet. Takket være vores fokus på vedvarende energi og innovative teknologier, kan du drage fordel af en totalløsning, der maksimerer dit investeringsafkast. Vores bestræbelser på at udvikle eneregieffektive klimaløsninger giver garanti for, at Daikin enhederne ikke blot overholder, men endog er flere år foran de lovpligtige standarder.

Fleksible løsninger, der fungerer i alle boliger

Splitsystem

Splitsystem

For ét rum

Et single-split system forbinder én indendørsenhed til én udendørsenhed, så det er nemt at installere, og køling og opvarmning er lige ud ad landevejen.

Multi-split system

Multi-split system

Til hele boligen

Med Daikin luft-til-luft varmepumper kan du tilslutte op til fem indendørsenheder til én udendørsenhed for effektivt at køle eller opvarme op til fem forskellige rum. Temperaturen i hvert rum kan styres uafhængigt.

Udstyret med vores signatur inverter-teknologi

Vores inverterteknologi reducerer energiforbruget med op til 30 % sammenlignet med et ikke-invertersystem, blot ved at justere motorens hastighed efter behov i stedet for konstant at stoppe og starte den.

Klimaanlæg udstyret med vores signatur inverterteknologi

Prisvindende design til din indretning

Takket være vores store udvalg af indendørsenheder og designmuligheder finder du altid en klimaløsning, der passer til dit hjem.

bg-image

Altid under kontrol

Daikin airconditionanlæg tilbyder forskellige måder til at styre miljøet i din bolig. Brug Onecta-appen på din smartphone, den infrarøde fjernbetjening eller stemmestyring via Alexa eller Google Home.

Vores mest populære klimaanlæg / luft-til-luft varmepumper

 • Ururu Sarara

  Den vægmonterede Premium A+++-løsning til køling, opvarmning, befugtning, affugtning, ventilation, og luftrensning.

 • Stylish

  Den prisbelønnede vægmodel med op til A+++, en løsning for køling og opvarmning. Fås i fire farver og passer til alle indretninger.

 • Emura

  Den prisbelønnede vægmodel med op til A+++, en løsning for køling og opvarmning. Fås i mat krystalhvid og elegant sølvfinish.

 • Perfera

  En løsning med vægmodellen eller gulvmodellen med op til A+++ for køling og opvarmning giver fremragende ydeevne og komfort.

 • Optimeret opvarmning 4

  Enheder til opvarmning og køling i koldere klimaer ned til -25°C med op til A+++ energieffektivitet ved opvarmning.

Bluevolution

Med Bluevolution-serien bringer Daikin komforten op på et helt nyt niveau. Ved brug et nyt kølemiddel, kaldet R-32, kan vi forbedre energieffektiviteten op til A+++ for både opvarmning og køling.

Hjælp til forhandlere

Hjælp til arkitekter og konsulenter