Skip to main content

Oplev dit perfekte klima med Daikin

Med mere end 90 års erfaring i klimaanlæg og løsninger for klimastyring ved vi, at det perfekte klima kræver mere end blot opvarmning og køling.

Maksimal komfort

Design dit indeklima efter din livsstil

Høj kvalitet

Slap af og nyd fordelene ved stabile løsninger

Energibesparende

Spar på energiregningen med vores miljøvenlige løsninger

Intelligent styring

Styr dit indeklima, uanset hvor du befinder dig med vores intelligente programmeringsteknologier

bg-image

Bluevolution-familien vokser

Hils på Daikin-familiens nye medlem, R-32 Small Inverter Chiller.
Findes på lager til hurtig levering | Kun køling og varmepumpeversioner | Kapacitetsområde: 16-90 kW

bg-image

Institut Pasteur de Lille evaluerede effektiviteten af Daikins luftrensere mod luftvejsvira

Daikins luftrensere er en yderligere foranstaltning i kampen mod luftvejssygdomme. Læs mere om resultaterne af test udført på den humane coronavirus HCoV-229E og influenza H1N1 af Institut Pasteur de Lille.

Daikin Streamer

Tilskudsberettigede modeller

Overvejer du at erstatte dit gas- eller oliefyr med en varmepumpe? Så har vi et bredt sortiment af tilskudsberettigede luft-til-vand og væske-til-vand/jordvarmepumper. Daikin Altherma 3 LT, Daikin Altherma 3 GEO og nyheden Daikin Altherma 3 H HT giver dig hver især en stærk og fremtidssikret alt-i-en løsning til rum- og brugsvandsopvarmning. Med flotte energimærker på hhv. A++ for Daikin Altherma 3 LT og Daikin Altherma 3 H HT og A+++ for Daikin Altherma GEO (ved fremløbstemperaturer på 55°C) står alle modeller stærkt i kampen om tilskudskronerne.

Klik på bannerne og bliv klogere på, hvilken løsning, der passer bedst til dig og dine behov.

Kontakt desuden din lokale Daikin forhandler og lad ham hjælpe dig til en skræddersyet løsning til dig. 
Find din Daikin Forhandler >>

Nyheder

Andre kiggede også på

Vi dækker alle behov

Uanset om du er villaejer, sommerhusejer, kolonihavehusejer e.lign. eller om du har gang i et renoveringsprojekt eller skal bygge nyt, så har Daikin løsningen, der dækker dine varme- og kølebehov. Kig nærmere på vores løsningsmuligheder til private herunder.

bg-image

Innovation er ensbetydende med kontinuerlig forbedring

Vi er overbeviste om, at der altid er plads til forbedringer. Og denne overbevisning er drivkraften bag alt, hvad vi foretager os hos Daikin. Fra mindre forbedringer i produktionsprocessen til store gennembrud, der medfører 70 % energibesparelser - Det er vores mål at inspirere til teknologisk forandring. Med vores eget europæiske udviklingscenter og vores fokus på miljøvenlige produkter skaber vi klimaløsninger i Europa til Europa.

Løsninger til ethvert miljø

Hos Daikin tilbyder vi det største udvalg af varme- og køleløsninger og vores løsninger passer til alle miljøer og personlige ønsker. Lær mere om vores løsninger til dig ved at vælge en løsning nedenfor.

 

Hjælp til forhandlere

Hjælp til arkitekter og konsulenter