Skip to main content

Har du brug for hjælp med dit Daikin-produkt?

Vi er med dig hele vejen. Oplev vores garanti og support.

Vores serviceydelser

Daikin-produktfamilie

Garanti

Forlæng garantien på alle Daikin-enheder i op til 10 år. Du får ro i sinde og ekspertise ved hånden, når du har brug for det.

Daikin-produktfamilie

Vedligeholdelse

Giv dit Daikin-produkt den pleje, det fortjener, med en af vores skræddersyede vedligeholdelsespakker. Spar penge, forlæng produktets levetid, og få ro i sindet i lang tid fremover.

Daikins Stand By Me-service

Stand By Me

Alt, hvad du behøver at vide om dine Daikin-produkter og vores uovertrufne muligheder for vedligeholdelse og serviceeftersyn – alt sammen på en nem og praktisk platform. Vores eksperter står klar til at hjælpe dig i mange år fremover.

Daikin Apps – opkobling i hjemmet

Apps & tilslutningsmuligheder

Vores unikke apps og platforme er designet til at guide dig trin for trin på din rejse med Daikin. Du kan tjekke dine enheder, planlægge serviceeftersyn og få support, når du har brug for det – det kræver kun et tryk på en knap.

Teknisk support på stedet

Teknisk support

Daikins produkter er bygget efter de højeste standarder, men skulle du få brug for hjælp engang ude i fremtiden, står vores dygtige teknikere altid klar til at hjælpe dig. Der kan udføres reparationer på stedet inden for alle vores produktkategorier.

Daikin-support – kundeservice

Vores partnernetværk

Vores netværk af betroede og kvalificerede installatører sætter standarden for professionel og pålidelig installationsservice, der overstiger kundernes forventninger.

Har du lyst til at læse mere?

Mere information

Ja. Hvis installatøren yder den service, kan du fortsat bruge dem til vedligeholdelsen af din enhed.

Når du køber en enhed fra Daikin, vil din installatør tilbyde dig en vedligeholdelseskontrakt. Din installatør har 18 måneder til at tilbyde dig denne vedligeholdelseskontrakt. Hvis han ikke gør det inden for denne periode, kan du på Stand By Me-platformen købe en vedligeholdelseskontrakt fra Daikin.

Vi anbefaler, at du kontakter din Daikin-installatør, hvis du har brug for hjælp. Hvis installatøren ikke kan hjælpe, kan du kontakte dit lokale Daikin-kontor for mere information.

Ved at registrere dit produkt får du adgang til information om dit produkt, og så har du dine garantioplysninger og oplysningerne om din servicepartner online. Vi stræber efter konstant at forbedre de services, som Stand By Me-platformen tilbyder vores kunder. Vi har brug for dine kontaktoplysninger og information om dit produkt for at kunne give dig den bedst mulige support og god kommunikation mellem dig og din servicepartner.

Hvis du har en Apple-enhed, finder du appen i App Store. Har du en Android-enhed, klikker du på Google Play-ikonet. Klik på ”Søg”, skriv ”Onecta” for at finde appen og klik på ikonet for at downloade appen til din enhed. Når Onecta-appen er installeret, åbner du den, og så er du klar.

Du registrerer dit produkt ved hjælp af registreringsknappen på Stand By Me-websitet. Dette åbner et pop op-vindue, hvor du kan indtaste en e-mailadresse og et password til din nye konto. Herefter udfylder du de resterende oplysninger i de efterfølgende pop op-vinduer.

Når dette er gjort, sendes der en bekræftelsesmail til din konto. Når du har bekræftet din e-mailadresse ved at klikke på linket i e-mailen, bliver du sendt videre til Stand By Me, hvor du kan starte din installationsregistrering.

Hvis du logger ind via en SoMe-platform (Facebook, LinkedIn, Twitter), skal du ikke bekræfte din e-mailadresse, men du skal logge ind, når du har registreret dig i pop op-vinduerne.

Fandt du ikke det, du ledte efter?