Skip to main content

Modulopbygget chillersystemløsning til en kontorbygning

For at opfylde kølebehovet i en kontorbygning fra en stor spansk bank leverede Daikin for nylig chillerenheder fra R-32 Small Inverter Chiller-serien.

 

Produkter

8x EWAT-CZ

Total køleeffekt: 800 kW

 

Situationen

Projektet i Girona, Spanien, renoverede et gammelt HVAC-system for at give bygningen et mere effektivt, miljømæssigt bæredygtigt og fleksibelt system. Da forskellige dele af bygningen anvendes til forskellige formål, introducerede Daikin modularitets konceptet.

Ved at bruge 8 Small Inverter Chillers bliver kølebelastningen fleksibel, så den kan opfylde det faktiske behov fra hver del af bygningen uanset tidspunktet på dagen eller årstiden.

 

Læs mere her om den nye Small Inverter Chiller-serie

 

Løsningen

Ud over energieffektivitet var hurtig levering også relevant, da kunden havde en stram deadline. R-32 Small Inverter Chiller-serien er altid tilgængelig fra lager, hvilket gjorde det muligt at gennemføre projektet til tiden.

Driftssikkerheden var også vigtigt, og takket være Daikins omfattende erfaring med udvikling af R-32-teknologien, leverede R-32 Small Inverter Chiller-enhederne varen til fulde.

 

I 2018 var Daikin en pionerer inden for innovation og skrev historie ved at introducere de første R-32-kølemiddel chillere, efterfulgt af free-cooling scroll-enheder samme år og R-32-varmepumpen i 2020.

I dag har Daikin-brandet det højeste antal R-32-installationer i verden. Det vidner om erfaring, viden, kvalitet og pålidelighed i forbindelse med R-32-produkterne.

 

Læs mere her om Daikin som pionerer inden for udvikling af R-32-teknologi.

Relaterede artikler

Hjælp til forhandlere

Hjælp til arkitekter og konsulenter