Skip to main content

Fjernkøleløsning til et helt nyt kvarter i Milano

Daikin har for nylig leveret to vandkølede centrifugal-chillere fra DWSC-serien til et vigtigt fjernkøleprojekt i Milano, Italien. De nyligt installerede enheder til dette projekt vil levere køling til et bykvarter, som er blevet designet til at være moderne, grønt og miljømæssigt bæredygtigt.

 

Produkter installeret

2x DWSC

Total køleeffekt: 5 MW

 

Situationen

Projektet har til formål at levere fjernkøling i et område i Milano som led i omdannelsen af området til et "moderne kvarter". Dette moderne byomdannelsesprojekt har til formål at skabe et nyt landskab og nye steder at bo i byen. 

Området omfatter beboelsesbyggeri (500 huse), 10.000 m2 dedikeret til detailhandel og 30.000 m2 kontorlokaler, alt sammen i en 160.000 m2 stor park, som ligger kun 16 minutter fra Milanos domkirke.

Hovedmålene med dette omdannelsesprojekt har været at forbedre energieffektiviteten og minimere områdets miljøpåvirkning. For at opnå dette var et effektivt kølesystem afgørende for at sænke energiforbruget og reducere CO2-emissionerne.

Derudover skulle anlægget fjernstyres og overvåges effektivt fra et kontrolrum, der var placeret i en anden del af byen.

Læs mere her om Daikins løsninger til fjernkøling

 

Løsningen

For at opfylde projektets krævede kølekapacitet, effektivitet og miljømæssige begrænsninger leverede Daikin to centrifugale chillerenheder fra DWSC-serien.

Læs her om den nyligt lancerede Centrifugal-serie fra Daikin

Enhederne giver høj kapacitet med lavt energiforbrug takket være centrifugalkompressoren og det optimerede enhedsdesign, som alle er udviklet internt af Daikin. DWSC-serien har også en Daikin-inverter integreret i enhedens el-panel, som hjælper med konstant at tilpasse enhedernes energiforbrug til kølebehovet i det område, der betjenes af anlægget, for at undgå energispild.

Læs mere her om inverterteknologi, og hvorfor dellast er vigtig

Enhederne kombinerer DaikinOnSite (DoS), en unik service til fjernovervågning og intelligent vedligeholdelse, med en styreløsning integreret i enhederne for at give fjernovervågning og styringsmuligheder. Dette gør det muligt for fjernbrugere at analysere chillernes ydeevne og drift og planlægge forebyggende vedligeholdelse for at reducere sandsynligheden for nedbrud og sikre kontinuitet i driften.

 

Relaterede artikler

Hjælp til forhandlere

Hjælp til arkitekter og konsulenter