Skip to main content

Nyd livet uden pollen

Om foråret og sommeren blomstrer vores haver og liver op. Selvom det ser smukt ud, kan det medføre elendighed for mennesker, der lider af sæsonbetingede pollenrelaterede astma og allergier, som f.eks. høfeber. Men hvad er pollen, og hvordan kan du beskytte din familie mod dens potentielle påvirkninger?

Hvad er pollen?

Pollen optræder normalt som fint støv og er mikrosporer, der transporteres fra en plante til en anden, hvilket til sidst resulterer i befrugtning og produktion af en ny plante. I takt med at temperaturerne stiger, stiger pollenproduktionen, hvilket medfører en række symptomer hos personer, der er overfølsomme for pollen, herunder nysen, tilstoppet næse, røde, kløende øjne, der løber i vand og/eller kløende næsen, der måske også løber.

Pollensæson

Der er tre hovedtyper pollen, der tilsammen strækker pollensæsonen fra det tidlige forår og helt til slutningen af efteråret.

  • Græspollen:Det er den vigtigste årsag til pollenrelateret astma og allergi og kan ramme folk fra marts til oktober. Græspollen kan forårsage ekstremt stærke reaktioner.
  • Træpollen:Selv om forskellige typer træpollen forekommer på forskellige tidspunkter af året, er træpollen normalt kun et problem fra februar til juni.
  • Ukrudtspollen:Ukrudtspollen er den type pollen, der mest sandsynligt forårsager høfeber. Det er mest udbredt om sommeren og i det tidlige forår.

Beskyt din familie med luftrensere fra Daikin

Daikin luftrensere er den perfekte måde til at sikre, at din indendørsluft er renere, sund og ikke-forurenet, hvilket minimerer den negative effekt fra pollen på dit helbred.

Daikin luftrensere har flere funktioner:

· Minimer astma- og allergisymptomer ved at fjerne støvpartikler og pollen fra luften.

· Holder dig rask via filtrering af luftbårne bakterier og vira, herunder fjernelse af 99,98 % af den menneskelige coronavirus HCoV-229E ifølge Institut Pasteur de Lille.

Tilfører fugt til luften, når den er for tør, og hjælper med at holde din hud sund.

Holder lugte nede, så dit hjem altid dufter frisk og rent.

Udforsk vores luftrensere

  • Luftrensere med streamer-teknologi

    Vores streamer-teknologi bortfiltrerer luftbårne partikler, der ofte kan udgøre en trussel mod sundheden.

  • Ururu luftrenser med Streamer

    Daikin Ururu luftrenser renser og fugter luften i dit hjem. Du skal bare af og til fylde den 2,7 liters beholder, og den vil befugte rummet med en maksimal volumen på 500 ml/t.

Hjælp til forhandlere

Hjælp til arkitekter og konsulenter