Skip to main content

Kom godt i gang med ONECTA

Har du lige købt/installeret en ny Daikin cloud-aktiveret enhed eller har du brugt applikationen "Daikin Online Controller" til dine Daikin-tilsluttede Airco-enheder? så vil denne vejledning hjælpe dig i gang med at få alle dine Daikin-enheder online i ONECTA-applikationen. For at det skal lykkes, skal du være hjemme, hvor dine Daikin-enheder er installeret, og have en aktiv internetforbindelse derhjemme.

Når du har oprettet en konto og logget ind, lander du på ONECTA-applikationens "Home"-skærm. Dette vil give dig et fuldt overblik over alle de Daikin-enheder, der er tilsluttet din Daikin ID-konto.

Onecta onboarding

Kommer enheden fra Daikin Online Controller?

Ved første start af ONECTA-applikationen er det normalt, at du ikke kan se dine eksisterende enheder fra den tidligere "Daikin Online Controller"-applikation. Dine enheder skal manuelt overføres/onboardes til ONECTA, før de bliver synlige. Indtil dette er gjort, kan du stadig bruge "Daikin Online Controller"-applikationen, og når onboard-processen til ONECTA-applikationen er afsluttet, kan "Daikin Online Controller"-applikationen fjernes.

Onboarding af en Daikin-enhed i ONECTA-applikationen

Hvis du vil onboarde en Daikin-tilsluttet enhed til ONECTA, skal du trykke på "let's add your first unit!” (lad os tilføje din første enhed!) eller trykke på "+"-tegnet og vælge "add a device” (tilføj en enhed).

Onecta onboarding
ONECTA tilføjelse af en enhed

Dette vil åbne visningen "add unit” (tilføj enhed), hvor du kan starte onboarding af en tilsluttet Daikin-enhed til din konto.

Afhængigt af typen af Daikin-enhed og adapterkombinationen (LAN- eller WLAN-) skal du vælge:

  • Registrer en trådløs enhed
  • Vælg din enhed i "new units in your network” (nye enheder i dit netværk)

Applikationen vil nu guide dig gennem de nødvendige trin for onboarding af en tilsluttet Daikin-enhed på ONECTA.

ONECTA trådløs enhed
ONECTA forbind til trådløs enhed

Kommer enheden fra Daikin Online Controller?

Dine klimaanlægsenheder er allerede forbundet til dit hjemmenetværk og vil automatisk blive fundet af ONECTA-applikationen. Vælg 1 efter 1 alle de fundne enheder, og følg de yderligere trin for at tilslutte disse enheder til ONECTA-applikationen. Enheder, der er blevet onboardet, flyttes til "registered devices found” (fundne registrerede enheder), så du ikke ved et uheld onboarder den samme enhed to gange.

ONECTA fra Daikin controller
ONECTA tilføjet til din konto

Registrer en trådløs enhed

Der vises en liste over kompatible tilsluttede Daikin-enheder, hvor det korrekte produkt skal vælges. Hvis din Daikin-enhed ikke er med på listen, skal du bruge kategorien "other” (andet). Afhængigt af den valgte type Daikin-enhed vises de korrekte "trinvise" instruktioner.

ONECTA tilføjelse af en enhed
ONECTA tilføjelse af en enhed

Når du har valgt den korrekte type, kan du vælge, hvem der skal tilslutte din Daikin-enhed til dit netværk. Dette kan gøres via:

  • Brug af SSID & Key (SSID & Kode) <--- Anbefalet
  • WPS (Wi-Fi-beskyttet opsætning)
ONECTA SSID &amp; KODE eller WPS

Fortsætter med "SSID & Key” (SSID & Kode)

For at fortsætte "SSID & Kode"-flowet skal adgangspunkttilstanden for din WLAN-adapter være aktiveret. Følg "trin for trin"-instruktionen for at udføre denne handling. Når dette er gjort, skal du trykke på næste og afslutte afsnittet SSID & Kode.

ONECTA adgangspunktet er aktiveret
ONECTA indtaster legitimationsoplysninger

ONECTA-applikationen vil nu forbinde Daikin WLAN-adapteren, så du kan konfigurere adapteren til dit hjemmenetværk. ONECTA-applikationen viser en liste over alle Wi-Fi-netværk, der er registreret af din Daikin WLAN-adapter. Vælg dit netværk, angiv Wi-Fi legitimationsoplysningerne og fortsæt. Hvis dit netværk ikke er på listen, kan du prøve at genopfriske for at opdatere, oprette forbindelse manuelt, eller det kan være at det har et for svagt signal.

ONECTA valg af et WIFI-netværk

Når Wi-Fi legitimationsoplysningerne er konfigureret, vil ONECTA-applikationen guide dig gennem andre konfigurationstrin for at fuldføre onboarding af din Daikin-tilsluttede enhed.

ONECTA tilføjelse af enheden til WIFI
ONECTA-enhed tilsluttet din konto

Hjælp til forhandlere

Hjælp til arkitekter og konsulenter